DRUŠTVENE MREŽE UPRAVO SE BRUTALNO SPRDAJU NA RAČUN MODRIĆA: / Ono kad Luka ugleda Messija

Image
Foto: Screenshot/AFP

Malo smo surfali društvenim mrežama i naišli na zanimljivu zafrkanciju na račun izraza lica najboljeg hrvatskog nogometaša Luke Modrića na dodjeli Fifinih nagrada najboljim nogometašima u 2017.

25.10.2017.
12:04
Screenshot/AFP
VOYO logo

Ono kad te nogometni fanovi, čija mašta ponekad uistinu nema granica, uzmu na "zub"! Zagrebačkim žargonom, ono kad te uzmu u "zrendu". A kad tome pridodamo svu moć i rasprostranjenost društvenih mreža u ovo današnje moderno komunikacijsko vrijeme, onda dobijemo smiješne montaže na račun nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REALOV PREDSJEDNIK OTKRIO DUHOVITU TAJNU: Svaki osvojeni europski naslov popraćen je istom porukom, a kriv je Modrić

Naime, kako je Luka Modrić jedan od najboljih nogometaša svijeta, nominalno prema glasovima u izboru najboljeg nogometaša svijeta u 2017. godini Hrvat se našao na šestoj poziciji, tako ga fanovi uvijek uspoređuju s onim najboljima poput Ronalda, Messija, Neymara... Naravno, govorimo o trojici najboljih nogometaša svijeta, bez obzira na pozicije na kojima su spomenuti nogometni genijalci i igrali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAKO JE TKO GLASOVAO? Modrić najbolji za C. Ronalda, ali nitko od Hrvata mu nije dao maksimalan broj bodova

Nekako najbliže Modrićevoj raznovrsnosti i ulozi na travnjaku je Messi, koji s Modrićem u svakom El Clasicu na sredini travnjaka vodi veliku bitku. Čarobnjak na čarobnjaka, Messi na Modrića... Takvih dvoboja nagledali smo se u ovih više od pet godina koliko Modrić igra u dresu Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OGROMNO PRIZNANJE ZA LUKU MODRIĆA: Kapetan Vatrenih izabran u svjetsku momčad godine

Naravno, ima i onih koji smatraju kako je Messi u tim duelima češće izlazio kao pobjednik. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, kao i na izražavanje istog. Pa su se tako nogometni fanovi malo našalili s izrazom lica Modrića koji je "zapazio Lionela Messija među publikom na glamuroznoj dodjeli Fifinih nagrada i počeo imati 'flashbackove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ima i onih koji su se nadovezali na to istaknuvši kako "Modrić ima PTSP od Messija"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, na društvenim mrežama, što se tiče nogometne tematike, nikad nije dosadno. Jer, pamte se potezi genijalaca u direktnim duelima protiv igrača jednakih ili barem približnih nogometnih kvaliteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo