DRAMA JE I U JUVENTUSU: / Nije isključeno da Mario Mandžukić ostane bez trenera i prije kraja sezone

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

I dok se novo osvajanje Serie A čini kao sigurna oklada, Juventus je na pragu izlaska iz Lige prvaka

7.3.2019.
11:22
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Trener Juventusove nogometne momčadi Massimiliano Allegri navodno se sukobio sa klupskim predsjednikom Andreom Agnellijem i to do te mjere, prenosi Football Italia napisano u Corriere dello Sportu, da nije isključen niti njegov odlazak iz kluba i prije završetka sezone.

Nedavno je sportski direktor torinskog kluba Fabio Paratici propustio potvrditi da će Allegri ostati na kormilu momčadi i za sljedeću sezonu, a sad je sve podignuto i na razinu više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova budućnost nije vezana za Ligu prvaka ili osvajanje talijanskog prvenstva već je dio projekta. Kao što je i on rekao, na kraju sezone sjest ćemo i odlučiti što napraviti", poručio je Paratici, a prema pristiglim novostima Allegri ima razloga za zabrinutost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogođen kritikama i manjkom podrške

Navodno je bio 'snažno pogođen' kritikama Agnellija pa je sam poručio da je očekivao 'veću podršku' klupskog vrha nakon 0-2 poraza od Atletica u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

I dok se novo osvajanje Serie A čini kao sigurna oklada, Juventus je na pragu izlaska iz elitnog natjecanja. A ispasti u osmini finala sigurno nije bila ideja kluba kad je u ljetnim mjesecima prošle godine potpisivan Cristiano Ronaldo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo