predstavljen na aldo drosini / Donedavni igrač PSG-a u Istri: 'Došao sam jer želim igrati. Neymar? Nisam ga mogao uhvatiti...'

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Novinare je naravno, između ostalog zanimao i dosadašnji odnos Rimanea s najvećim zvijezdama donedavnog kluba

9.2.2019.
12:20
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Iako već nekoliko sezona tavore po dnu Prve hrvatske nogometne lige, ne spriječava to Istru 1961 da kupi igrače od najjačih europskih klubova. 

Prije par dana osigurali su usluge donedavnog člana francuskog velikana PSG-a, a jučer je on i službeno predstavljen na Aldo Drosini. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pulski prvoligaš prije mjesec dana stupio je u kontakt s 27-godišnjim stoperom Kevinom Rimaneom, no došlo je do komplikacija te se transfer realizirao tek prije nekoliko dana.

"Motivacija mi je što želim igrati, u tom smislu ne radim razliku između Istre i PSG-a. Želim igrati, raditi svoj posao, natjecati se i zato sam prihvatio ovaj poziv. Istra se nalazi u teškoj situaciji, bori se za ostanak. Veselim se tom izazovu, a kako HNL smatram kvalitetnom ligom, mislim da ću ovdje napredovati“, rekao je na konferenciji za medije Rimane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinare je naravno, između ostalog zanimao i dosadašnji odnos Rimanea s najvećim zvijezdama donedavnog kluba - Neymarom, Mbappeom, Cavanijem... 

"PSG je po meni uz Real i Barcelonu najveći klub Europe i bio je poseban osjećaj igrati pored takvih igrača", jednostavan je bio Rimane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je li na treningu mogao uhvatiti Neymara, odgovorio samo 'No, no' i pritom nasmijao okupljene predstavnike medija, pišu Sportske novosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo