DOBRE VIJESTI ZA SVE SIMPATIZERE MODRIH: / Zoran Mamić otkrio kakva je situacija s Markom Pjacom

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dinamo će ove subote u sklopu 31. kolu HNL-a ugostiti Zagreb na Maksimiru (19 sati).

15.4.2016.
14:05
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je apsolutni favorit u ovom dvoboju. Zagreb je na začelju prvoligaške karavane i najvjerojatnije će sljedeće sezone igrati drugu ligu. Iako u Maksimirskoj 128 vjerojatno nisu podcijenili Pjesnike, logično je da hrvatski prvak gleda i prema utorku, kada njegova momčad u derbiju 32. kola gostuje na riječkoj Rujevici protiv Rijeke koja puše Modrima za vratom sa četiri boda manje (Dinamo 69, Rijeka 65).

Image

DINAMO RAZVALIO HAJDUK: Pogledajte kako je izgledao derbi na maksimirskom stadionu

Image

DINAMO RAZVALIO HAJDUK: Pogledajte kako je izgledao derbi na maksimirskom stadionu

"Očekuje nas vrlo važna utakmica, nama je uvijek prva sljedeća najvažnija. Svi očekuju nova tri boda s obzirom da igramo protiv posljednjeplasirane momčadi lige. Svi argumenti i igračke kvalitete idu nam u prilog, no mi moramo biti jako dobri da pobijedimo Zagreb" rekao je Zoran Mamić, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nema opuštanja za Dinamo

"Neće biti nikakvog opuštanja u ovoj utakmici. Ovoga tjedna u europskom nogometu su se dogodile neke stvari koje su nam poslužile kao upozorenje. Počevši od Barcelone koja je imala sve, a sada ispala iz Europe, tako i do jučerašnjih utakmica u kojima su se neki opustili pa prokockali svoje prednosti. Takve stvari pokazuju koliko je nogomet nepredvidljiv".

Mamić za sraz sa Zagrebom neće moći računati na kartoniranog Matela. Dobra je vijest, pak, da bi Musa mogao biti spreman. Van pogonu su i dalje Pivarić, Goncalo i Pjaca. Kad smo kod Pjace, kakva je situacija s njim?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je počeo trenirati i njegovo rame je iznenađujuće dobro. Za Zagreb ga sigurno nećemo koristiti, za Rijeku možda čak i budemo. No, sve će prije toga pokazati kontrolne snimke, mora proći još jednu. Njemu je građena ta nekakva pločica u ključnu kost, a ona je nešto najtvrđe što danas postoji na tržištu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo