Novosti iz Španjolske / Dobre vijesti za Dinamo: Ivan Rakitić i dva važna pojačanja pod upitnikom za ogled Europske lige

Image
Foto: AP Images

Prva utakmica na rasporedu je ovog četvrtka u 21 sat, dok će se uzvrat igrati na Maksimiru 24. veljače

14.2.2022.
22:13
AP Images
VOYO logo

Dinamo je stabilizirao igru u proljetnom dijelu Hrvatske nogometne lige te sa maksimalnih devet bodova u tri susreta na noge Sevilli ide s prvog mjesta u domaćem prvenstvu.

Iako su Modri rezultatski neokrznuti prošli do sada nisu bili pretjerano uvjerljivi. Dominantni su bili tek u derbiju protiv Rijeke no u preostala dva ogleda su se mučili više nego što se to moglo očekivati, a dvoboj protiv Gorice na Maksimiru su dobili pogotkom Mislava Oršića u 89. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HNL proljeće /

Mario Strahonja: Osijek je zakinut za penal i isključenje u derbiju protiv Rijeke

Image
HNL proljeće /

Mario Strahonja: Osijek je zakinut za penal i isključenje u derbiju protiv Rijeke

Loše vijesti za Sevillu

Dinamu će puno više od toga trebati u četvrtak kada u Španjolskoj igraju u nokaut fazi protiv drugoplasirane momčadi Primere, Seville. Sevilla je po kladionicama veliki favorit za prolazak dalje no iz Španjolske stižu vijesti koje bude optimizam u modroj svlačionici.

Naime, Španjolci su u problemima, jer tri važna igrača su pod upitnikom za ogled sa Zagrepčanima. Ivan Rakitić je propustio trening uoči Dinama, a nisu trenirali ni Jesus Corona i Anthony Martial.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po svemu sudeći nije riječ o ozljedama već o zarazi koronavirusom, tvrdi Radio Marca. Njih su dvojica stigli u Sevillu ove zime kao velika pojačanja no izgleda da svome klubu neće moći pomoći u ogledu s hrvatskim prvakom. Sevilla već od ranije ne može računati na Erika Lamelu, Susa i Gonzala Montinela, ali im se nakon tri mjeseca vraća kapetan Jesus Navas.

Sevilla osvajala natjecanje čak šest puta

Prva utakmica na rasporedu je ovog četvrtka u 21 sat, dok će se uzvrat igrati na Maksimiru 24. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je Europa ligu osvajala čak šest puta i pravi su specijalisti za ovo natjecanje no s obzirom na to da je Dinamo posljednjih sezona ugrabio neke ozbiljne skalpove, Zagrepčani se i ovog puta imaju čemu nadati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo