DOBAR ILI JOŠ JEDAN SMIJEŠNI POTEZ MAKSIMIRSKOG KLUBA?! /

Dinamo za dvadeset kuna pripremio iznenađenje navijačima

Image

Nakon što su i matematički osigurali svoj 11. uzastopni naslov prvaka Hrvatske, Dinamo je odlučio otvoriti vrata svog stadiona navijačima koji od 1.

4.5.2016.
19:35
VOYO logo

"Dinamo je 26. travnja proslavio 105. rođendan, nekoliko dana kasnije stigao nam je i novi naslov prvaka Hrvatske, a u slavljeničkom duhu donosimo lijepe vijesti za navijače! Modri klub koji ove sezone slavi 11. uzastopni naslov prvaka Hrvatske otvara vrata stadiona Maksimir svim zainteresiranim posjetiteljima te po prvi put u povijesti kluba predstavlja razgled modrog hrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogata priča o povijesti kluba

Od 1. svibnja svi će zainteresirani moći pogledati stadion Maksimir iznutra, zaviriti u modre odaje u kojima su pripremane velike pobjede, održana najveća slavlja u povijesti kluba, podignuti deseci pehara, prolivene suze zbog teških trenutaka i sve ono što se događa iza zastora naše sportske pozornice i kada se ugase reflektori", stoji na službenim stranicama kluba.

Tih 20 kuna uključuje obilazak Maksimira, šetnju uz travnjak uz vodiča uz priču o povijesti kluba i stadiona, odlazak prema južnoj tribini, obilazak kapelice Sv. Josipa te posjet trofejnim sobama i prostoru za medije, u kojoj se održavaju konferencije za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o prijavi za obilazak i ostalim informacijama možete saznati ovdje.

Inače, Dinamo je u prošlosti imao više akcija kojima je htio pojačati, odnosno, zadobiti vezu s navijačkim pukom. Međutim, većina su bili samo loši pokušaji koji nisu urodili plodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo