DIREKTOR HRVATSKOG PRVOLIGAŠA NAKON PORAZA POBIJESNIO NA SUCE: / 'Likvidirali su nas s dva metka u glavu, svaka im čast na vrhunski odrađenom poslu...'

Image

Istra je ovom pobjedom pobjegla s dna ljestvice HNL-a

25.1.2021.
11:05
VOYO logo

U posljednjem susretu 17. kola Prve HNL Istra 1961 je u nedjelju na stadionu Aldo Drosina pobijedila Slaven Belupo sa 2:1 postigavši oba gola u posljednjih deset minuta susreta.

Image
ISTRA PREOKRETOM STIGLA DO POBJEDE PROTIV SLAVENA: /

Lokomotiva je trenutno na samom dnu ljestvice

Image
ISTRA PREOKRETOM STIGLA DO POBJEDE PROTIV SLAVENA: /

Lokomotiva je trenutno na samom dnu ljestvice

Gosti su poveli u 10. minuti iz svog prvog napada, a pogodak je postigao Nemanja Glavčić. U nastavku susreta nije bilo previše promjena u igri. Slaven je kontrolirao utakmicu sve do same završnice u kojoj su se dosuđena dva kaznena udarca za domaći sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burni prosvjedi

U 81. minuti domaćin je dobio kazneni udarac nakon što je Van Bruggen laktom potpuno udario Tomaševića. Sudac Pajač je dugo gledao snimku i na koncu se odlučio pokazati na jedanaesterac. Josip Špoljarić je bio siguran. U 90. minuti Pajač je ponovo pokazao na bijelu točku nakon što je Mlinar srušio Gržana, što je izazvalo velike prosvjede na gostujućoj klupi. I drugi put je Špoljarić bio precizan zabivši za pobjedu domaćina.

Dan nakon te utakmice na Facebook stranici Slaven Belupa objavljena je izjava direktora tog kluba Zvonimira Šimunovića o utakmici s Istrom u kojoj nije sktivao nezadovoljstvo suđenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Cirkus u režiji glavnog suca'

"I nakon prospavane noći dojam je isti, u Puli se dogodila klasična egzekucija s dva metka u glavu. Ne znam samo čime i od koga motivirana. I sad će po dobrom starom običaju krenuti 'spašavanje vojnika Ryana' pričama o kontaktu, intenzitetu i ostalim floskulama koje se po potrebi izvlače u ovakvim situacijama..."

"Razumijemo da određene situacije tijekom utakmica svi vidimo na svoj način, razumijemo i različite sudačke kriterije, pa i sitne pogreške koje svi kao ljudi činimo, ali na sinoćnji cirkus u režiji glavnog suca uz asistenciju ekipe iz VAR sobe jednostavno ne smijemo i ne želimo šutjeti. Svaka im čast na vrhunski odrađenom poslu", poručio je Šimunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istra je s ovom pobjedom pobjegla s dna ljestvice, sad je Lokomotiva posljednja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo