Bit će napeto: Dinamo odgovorio na poruke Hajduka i Torcide

Nakon što su iz Splita poslali poruku da navijači neće kupiti vaučere, a da će ih na Maksimiru sigurno biti puno, oglasili su se iz Dinama.

26.11.2013.
13:31
VOYO logo

Hajduk je prvotno imao rok do srijede da dostavi vaučere u Zagreb, međutim produžen je do petka.

"Pozivam Hajduk da animira navijače. Ulaznice će biti personalizirane, a rok za vaučere je petak. Na tribinu Jug su svi dobrodošli i vjerujem u dobar ambijent. Mi pratimo zakone i procedure, a na gostima je da osiguraju svojim navijačima nesmetani dolazak, kao i dostavljanje popisa navijača koji dolaze. Ako Hajduk ne prijavi dolazak navijača, tribina Jug na dan utakmice će biti zatvorena", rekao je direktor Dinama Tomislav Svetina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/bMCfN0hX8Z8

Derbi se igra u nedjelju u 15 sati, a sudit će Domagoj Ljubičić iz Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je utakmica visokog rizika i zato oba kluba moraju poštovati proceduru uoči takve utakmice. Vaučeri isključivo služe kako bi se zaustavili navijači sa sudskim zabranama", rekao je Svetina i uputio apel navijačima Dinama.

"Dođite na stadion i podržite Dinamo protiv Hajduka jer bi to uz pobjedu bio sjajan božićni poklon. Također, pozivam navijače da nas dođu bodriti i da tako pokažemo navijačima Hajduka tko je ovdje domaćin."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/4Kx3F4HcmF8

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo