BILO BI SUPER / Dinamu se otvara zanimljiva prilika. Modri mogu izbjeći gomilu jakih protivnika u Ligi prvaka, ali neke stvari se prvo moraju poklopiti

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U slučaju da Dinamo preokrene rezultat i pobijedi Norvežane, upast će u ždrijeb za grupnu fazu Lige prvaka

23.8.2022.
14:05
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama poraženi su u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka na gostovanju kod norveškog Bodo/Glimta s minimalnih 1:0, a u srijedu od 21 sat na Maksimiru igraju uzvratni susret i to pred, gotovo sigurno, prepunim tribinama.

U slučaju da Dinamo preokrene rezultat i pobijedi Norvežane, upast će u ždrijeb za grupnu fazu Lige prvaka, ali bit će, kako u ovom trenutku stvari stoje, u četvrtoj jakosnoj skupini. Međutim, poklope li se neke stvari Modri bi mogli izbjeći gomilu opasnih protivnika i završiti u trećoj jakosnoj skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve što Dinamu treba, uz pobjedu nad Norvežanima, jest da iz play-offa ispadnu Rangers i Benfica. Dinamo je prema koeficijentu drugi od osam klubova koji se nalaze u četvrtom potu i ispred njega je samo Rangers. U slučaju da Škoti ispadnu kod PSV-a, a u prvoj utakmici je bilo neriješeno 2:2, a Dinamo prođe Bodo, bili bi prvi u četvrtoj jakosnoj skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbjegli bi gomilu opasnih ekipa

E sada, da bi Dinamo upao u treći pot, Benfica u utorak navečer mora izgubiti od kijevskog Dinama. Portugalci su u trećem potu i ako ispadnu jedno mjesto ostaje prazno i na to mjesto ulazi najbolja momčad iz četvrtog pota.

Uđe li u treću jakosnu skupinu ždrijeba, Dinamo bi izbjegao Borussiju Dortmund, Salzburg, Šahtar, Inter, Napoli, Sporting Lisabon i Bayer Leverkusen. No, Dinamo će se ipak morati nadati čudu jer Benfica na svom terenu brani 2:0 iz prve utakmice s Kijevom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo