DINAMOVI ČELNICI OŠTRO ODGOVORILI NAVIJAČIMA: /

'Cijelo vrijeme iznose neistine i laži, ovo nas iscrpljuje'

Image
Foto: Screenshot

Dužnosnici Dinama iznijeli su stav kluba prema inicijativi dijela članstva o zaustavljanju procesa preoblikovanja kluba.

18.5.2018.
12:57
Screenshot
VOYO logo

Predsjednik Uprave GNK Dinamo Igor Kodžoman, potpredsjednik kluba Tomislav Svetina i predsjednik nadzornog odbora Miroslav Rožić održali su u konferenciju za novinare kako bi iznijeli stavu kluba prema inicijativi dijela članstva Dinama na temu zaustavljanja procesa preoblikovanja kluba.

Image
KOMPLICIRA SE PRIVATIZACIJA DINAMA: /

'Njegove riječi dovoljno govore o odnosima unutar kluba'

Image
KOMPLICIRA SE PRIVATIZACIJA DINAMA: /

'Njegove riječi dovoljno govore o odnosima unutar kluba'

"Prvi put javno progovaramo o zahtjevima koji se pojavljuju u medijskom prostoru. Nismo željeli odgovarati na svaki istup udruge naših članova iz jednostavnog razloga jer kad su nam dostavili zahtjev rekli smo da ćemo u primjerenom i zakonskom roku predviđenom statutu odgovoriti. U njihovom medijskom istupanju pojavljuje se čitav niz dezinformacija, neistina i laži. Bili smo prvi put pozvani od jedne institucije da možemo odgovoriti na upite i zahtjeve i u konačnici jučer na Gradskom odboru za kulturu, obrazovanje i sport bila je tema i usvajanje zaključka. Sudbina tog zaključka je objavljena, kao takav nije prošao. Argumenti koji smo mi iznijeli bili su činjenice" izjavio je Tomislav Svetina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iscrpljujuće prepucavanje

"Ne radi se ovdje je li netko pobijedio ili izgubio, puno bitnije da se razgovara, da pokušamo zajednički doći do nekih zaključaka. Ovo prepucavanje iscrpljuje i jednu i drugu stranu u kojoj jedino Dinamo može izgubiti. U smiraj ove sezone trebamo pričati o naslovu, koji ne doživljavamo s euforijom i zanosom zbog rezultata. Ali činjenica je da smo prvaci u turbulentnoj sezoni, bili smo najbolji ove sezone i zato smo prvaci. Treba se pričati kako u srijedu osvojiti duplu krunu i dati satisfakciju plavoj obitelji u sezoni koja je bila iscrpljujuća", dodao je.

Bivši saborski zastupnik HSP-a Mirolsav Rožić optužio je dio navijača da su preko jedne političke stranke pokušali progurati odluku te im je rekao da su naivni i neinformirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Dinamove uprave Igor Kodžoman rekao je da je tužan zbog praznog Sjevera.

Prazne tribine

"Pozvali smo navijače da dođu na proslavu naslova u što većem broju ali dio njih je objavio bojkot dolaska na navijačku tribinu zbog odluke da svi navijači mlađi od 18 godina moraju imati dopuštenje roditelja. Mi smo organizatori i odgovorne osobe na utakmicama. Kao roditelji potpisujemo suglasnost i za odlazak djece u muzej preko puta škole, i to nam nije problem, a a ovdje jednom potpiše suglasnost i može na utakmicu cijele godine. Takvi pravilnici postoje u većini europskih klubova. To smo im objasnili. Neki imaju i rigoroznija pravila...", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je reagirao i Rožić.

"Interesantno pitanje najblaže rečeno. Kada bi svi članovi kluba Dinama došli na utakmici stadion ne bi zjapio prazan. Tako barem oni tvrde. Ja se nadam da će članovi kluba doći na utakmici, a osim 'ovnova' vjerujem da u Zagrebu ima razumnih ljudi koji vole Dinamo pa mogu popuniti ostale tribine osim Sjevera i nadam se da će se to dogoditi", odgovorio je na pitanje koje je glasilo što Dinamo može učiniti da tribine na proslavi ne budu prazne i na konstataciju da se dvije strane ponašaju kao ovnovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo