kaos u antalyji / Dinamovci zbog tornada zaglavili na aerodromu: 'Nije nam bilo jasno što se događa'

Image
Foto: Vijesti.hr

Dinamovci su pri polijetanju morali čekati tri i pol sata na aerodromu

26.1.2019.
19:23
Vijesti.hr
VOYO logo

Golemi tornado hara turskom Antalyom, a na udaru je sve što mu se nađe na putu.

Dijete od 13 godina poginulo je, ozlijeđeno je 10-ak ljudi, stanje je posebno teško budući da tornado hara danima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamova momčad danas je doslovno pobjegla iz Antalye od stravičnog nevremena koje je pogodilo to tursko ljetovalište, a tamo su bili na zimskim pripremama. Prema snimkama koje su nam ustupili iz Nogometnog kluba vidi se koliko su blizu opasnosti i bili. Kaos na turskom aerodromu promatrali su sa udaljenosti od nekoliko metara. 

U samo nekoliko sekundi pistom je protutnjao tornado i potpuno uništio autobus. Zrakoplov je poletio nakon nekoliko sati zakašnjenja, a Dinamovci su u zagrebačku zračnu luku sletjeli poslije podne. Evo što njihov glasnogovornik kaže o stravičnom nevremenu koje ih je zateklo u Turskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije nam bilo jasno zašto sve kasni, zašto su letovi otkazani i što se u stvari događa vani. Ali nakon toga vrijeme se počelo rapidno poboljšavati, čak je u jednom trenutku i sunce osvanulo i letovi su se počeli vraćati u normalu. Nakon 3 sata smo ušli u avion i bez ikakvih problema odletjeli za Zagreb. Nije bilo panike, domaćini su se silno trudili da sve bude ok, da bude bez panike. i bila je strašna gužva na međunarodnim odlascima. S obzirom da su kod nas svi sportaši koji stvarno već godinama putuju na mjesečnoj bazi, zaista su svi bili mirni. Uostalom svi znaju statistiku letova koja kaže da su letovi najsigurniji", rekao je Alen Lesički za RTL. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo