DINAMOVCI NISU SVJESNI ŠTO SU NAPRAVILI: / Trener Atalante otkrio zašto su zapravo izgubili i što im se događalo nakon utakmice

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Atalanta u sljedećem kolu Lige prvaka traži priliku za oporavkom protiv Šahtara

21.9.2019.
18:49
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Talijanska senzacija i debitant u Ligi prvaka, Atalanta, u srijedu je poražena s visokih 4:0 na gostovanju kod zagrebačkog Dinama u sklopu prvog kola elitnog europskog natjecanja. Trener Dinama, Nenad Bjelica, u potpnosti je pročitao igru Atalante i Dinamo je nadigrao protivnika u svim segmentima igre.

Nakon utakmice trener Atalante Gian Piero Gasperini priznao je poraz i naklonio se zagrebačkim plavima, ali ovaj poraz dosta su teško podnijeli pa o njemu pričaju još danima nakon. Uoči utakmice s Fiorentinom u Serie A, Gasperini je komentirao poraz od Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo prvi koji su prepoznali da smo potučeni, ne treba nam nitko to govoriti. Posljednjih dana sam bio i trener i psiholog. Grozni smo bili u povijesnoj utakmici za nas, krivimo sebe na sve moguće načine, ali moramo se okrenuti prvenstvu", rekao je trener Atalante.

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Igor Soban/PIXSELL

Zatim je još jednom pohvalio Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije nam ovo prvi poraz, gubili smo i ranije, ali ovaj put... Ovaj put smo razbijeni, završili smo na naslovnicama. Dinamo nije imao jednu brzinu više, imao je dvije brzine više od nas. Nije problem u našem stilu igre, nećemo mijenjati stil nogometa i sustav, problem je nešto drugo i pokušat ćemo to riješiti", veli trener talijanske ekipe.

Atalanta u sljedećem kolu Lige prvaka traži priliku za oporavkom protiv Šahtara, a Dinamo ide na noge goropadnom Manchester Cityju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo