DINAMOVCI: / Ako na poluvremenu bude aktivan rezultat, nemojte se prerano veseliti

Image
Foto: AFP

Da se igra samo prvo poluvrijeme, Bavarci bi imali samo 11 bodova u prvenstvu i jedan u Ligi prvaka! Ovako imaju 21 u Bundesligi i tri u Ligi prvaka.

27.9.2015.
13:08
AFP
VOYO logo

Pred nogometašima Dinama još je jedna velika utakmica. U utorak od 20 i 45 na Allianz Areni Modri će odmjeriti snage s europskim i svjetskim velikanom, bavarskim gigantom Bayern Munchenom. Puno toga je već rečeno i napisano o Bayernu.

Image
DINAMO, ČUVAJ SE! /

Robert Lewandowski poslao jasnu poruku Modrima

Image
DINAMO, ČUVAJ SE! /

Robert Lewandowski poslao jasnu poruku Modrima

Bavarski velikan ove sezone nastavlja sa svojim impresivnim partijama u Bundesligi. Bayern je nakon sinoćnje 3:0 pobjede protiv Mainza u 7. kolu Bundeslige na prvom mjestu ljestvice s maksimalnim učinkom od 21 boda, uz sjajnu gol razliku 23-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moćni bavarski stroj

IzabraniciPepa Guardiole trenutno izgledaju nezaustavljivo, moćno i Dinamo će u utorak zaista morati odigrati partiju za pamćenje. Uz to, biti će im potrebno i jako puno sreće za pozitivan rezultat na Allianz Areni.

"Baš se svašta mora poklopiti za tako nešto, ali mi vjerujemo u sebe", kazao je Josip Pivarić na Net.hr i na najbolji mogući način opisao Dinamov put prema dobrom rezultatu u Munchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

I dok se pomalo zaziva i božica Fortuna, samo i površan pogled na brojke puno toga otkriva. Naime, Bayern je, kao što smo rekli, ove sezone u Bundesligi neporažen, na svom kontu ima osvojenih 21 bod, ukupno uz Ligu prvaka ima osvojenih 24 boda ove sezone. No, ako zagrebemo malo dublje ispod površine, dolazimo do jednog detalja kojeg u svojoj analizi otkriva Goal.com.

Buđenje u drugom dijelu

Naime, da se gledaju samo prva poluvremena, Bayern bi imao upola manje osvojenih bodova. Njih 12! Uz to, Bayern je u drugom poluvremenu od ukupno 26 golova ove sezone u svim natjecanjima, zabio njih čak 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To sve govori. Bayern u drugom poluvremenu ove sezone melje svoje protivnike. Stoga dinamovci, ako na poluvremenu bude kojim slučajem x, spremite se na pakao u drugom dijelu. Jer, tada dizelski motor zvan Bayern postiže svoju radnu temperaturu. A onda se protivniku ne piše dobro...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo