DINAMOVA ZVIJEZDA OPORAVLJA SE OD TEŠKE OZLJEDE: / 'Tek sam prije dva dana pogledao taj pad. Što je, tu je'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Marko Pjaca, ponajbolji Dinamov igrač, oporavlja se od loma ključne kosti koju je zaradio u prvom polufinalnom srazu na Poljudu. Ozljeda je operirana i sad je u tijeku oporavak.

6.4.2016.
17:28
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Zoran Mamić ne može računati na Pjacu u uzvratnom polufinalnom Kup susretu protiv Hajduka. Umjesto njega, šansu u prvoj momčadi dobio je Josip Brekalo kojem je ovo dobra prilika pokazati svoje kvalitete. Ozljeda Pjace otvorila je mjesto u prvoj momčadi mladom Brekalu koji nije bio zadovoljan svojom minutažom u proljetnom dijelu sezone. Pjaca je zbog ozljede upitan i za Euro. Pitanje je hoće li krilni napadač do Francuske uspjeti uhvatiti onu formu koju je imao do trenutka loma ključne kosti, a koja bi jedino zadovoljila apetite izbornika Ante Čačića. On će reći da će sigurno biti spreman.

'Vjerujem da ćemo se plasirati u finale Kupa'

"Iskreno, tek sam prije dva dana pogledao taj pad. Što je, tu je. Bolje da se to dogodilo ranije, pa da se toga što prije riješim. Prije ću se vratiti na travnjak", kazao je Marko Pjaca za kamere Arenasporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo dobar rezultat iz prve utakmice i vjerujem da ćemo se plasirati u finale Kupa. Bolja smo momčad. Istina je da imamo pojedince koji mogu riješiti susret, ali naša najveća snaga je momčadska igra. Mi se nikad ne branimo, idemo na pobjedu, Tako će biti i sada. Igrati ćemo vrlo slično onoj poljudskoj utakmici u kojoj smo slavili", dao je do znanja Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo