DINAMOVA SKUPŠTINA BEZ BJEGUNCA IZ MEĐUGORJA: / 'Mamić će vječno ostati tvorac velikog Dinama'

Image
Foto: Pixsell

U Zagrebu je danas održana skupština GNK Dinama

18.12.2018.
20:17
Pixsell
VOYO logo

Danas popodne održana je redovna skupština GNK Dinama, bez prisustva nekadašnjeg prvog čovjeka kluba, Zdravka Mamića.

"Dugo sam u Dinamu, ali ne pamtim kada smo imali ovako dobre rezultate. Naš uspjeh u Europi je vrijedan respekta, napravili smo nešto što su rijetki očekivali. Superiorni smo u HNL-u, igramo i u Kupu, želimo ispuniti zadaću, osvojiti još jednu duplu krunu", otvorio je skupštinu predsjednik kluba Mirko Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.adriaticmedia.hr/originals/app/PXL_181218_23717.mp4

"Statut je temeljni akt kluba. Posljednjih godina u nekoliko navrata sam skretao pažnju, da je naš Statut nepismen, neprecizan i tehnički neujednačen, pa samim time podložan različitim tumačenjima što nam je donijelo nekih problema. Mi zaslužujemo bolji Statut. A kako je bivši pravnik kluba iskazivao neznanje, nestručnost, pa i aljkavost s nekim je dopunama samo nagrdio izvorni tekst Statuta", dodao je Miroslav Rožić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Samo primitivni um može izmisliti tako nešto'

"Samo primitivni um 'Olujka Bonace' može izmisliti da je cilj kako bi omogućili Zdravku Mamiću da i dalje ostane član Dinama nakon osječke presude. To je besmislica i glupost iz dva razloga. Prvo jer su hrvatski zakoni u tom smislu jasni i nedvosmisleni, čak su ga u Saboru ironično nazvali 'Zakon o Zdravku Mamiću', a drugi razlog jer će Zdravko Mamić za mene vječno ostati član i tvorac velikog Dinama. Baš kao Ulli Hoeness Bayerna ili Silvio Berlusconi Milana bez obzira na sve njihove presude", zaključio je Rožić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo