DINAMOV TRENER IMA RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO: / Bjelica naglasio zbog čega je ova pobjeda toliko važna

Image
Foto: PIXSELL

'Zadovoljan sam igrom i borbom, ostavili smo srce na terenu'

24.7.2018.
23:02
PIXSELL
VOYO logo

Rezultatski visoku pobjedu upisala je Dinamova nogometna momčad u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka. Gost sa stadiona Maksimir, izraelski prvak Hapoel Beer Sheva, ispraćen je s 5-0. Jasno, Dinamov strateg Nenad Bjelica imao je razloga za sreću.

Image
DINAMO – HAPOEL BEER SHEVA 5-0: /

Furiozni Modri pregazili izraelskog prvaka na Maksimiru!

Image
DINAMO – HAPOEL BEER SHEVA 5-0: /

Furiozni Modri pregazili izraelskog prvaka na Maksimiru!

"Zadovoljan sam nakon 5-0 pobjede protiv moćnog protivnika. Bili smo bolja momčad i zaslužili pobjedu. Na početku smo se trebali priviknuti na ono za što se nismo pripremali, igrali su u 3-4-2-1 formaciji, to nam je stvaralo dosta problema u ofenzivi i defenzivi. Nakon prvog gola otvorila se utakmica i znali smo ako ćemo biti perfektni u defenzivi da ćemo pobijediti", izjavio je Bjelica, a prenosi klupska web-stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvala publici

"Moramo biti zadovoljni s rezultatom. Zadovoljan sam igrom i borbom, ostavili smo srce na terenu. Želim da svaka iduća utakmica bude ovakva. Zahvaljujem se publici, koja je do zadnje minute živjela s momčadi i doživjeli smo predivnu atmosferu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je Bjelica potom i debi Oršića koji je uz gol upisao i dvije asistencije.

"Bio je odličan, kao i svi ostali dečki koji su mu omogućili da bude jako dobar. Imali smo praktički novu obranu koja je odigrala perfektno. U napadu i Hajrović i Budimir i Oršić bili su dobri, u sredini smo bili vrlo agresivni. Veliki posao odradili su Ademi, Olmo i Gojak. Vjerujem da možemo bolje igrati, svi skupa smo sami sebi bili nepoznanica, ali poslije prvog gola ekipa je pokazala pravo lice. Sad je koncentracija na petku i utakmici protiv Rudeša, a zatim revanš u Izraelu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitan rezultat

Kaže Bjelica da su Dinamovi igrači posjed protivniku ostavljali svjesno.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da u drugom dijelu, kod 2-0 rezultata. Kad smo dobro stajali, bili gusti u defenzivi, u kontrama smo ih iznenadili. Vidjeli smo slabosti u njihovoj igri, iako su vrlo nezgodni. U obrani imaju slabosti, to smo dobro iskoristili. Trebamo se pripremiti za uzvrat, trebat ćemo biti na viskom nivou u Izraelu."

Naglasio je i koliko je važan ovakav ulazak u sezonu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svima je bitno, i trenerima i igračima i ljudima u klubu. Ovakvim pobjedama raste samopouzdanje. Vjerujem u ove dečke, u svakog od njih i u naš rad. Siguran sam da ćemo imati još ovakvih utakmica. I, ovo nam definitivno daje vjetar u leđa."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo