DINAMOV DRAGULJ NA PRAGU ODLASKA: / 'Ostajete li u Dinamu? Ne znam, vidjet ćemo!'

Image

Dinamov 19-godišnji dragulj Ante Ćorić ponovno je priključen sastavu kluba iz Maksimira u koji se vratio nakon odmora kojem je prethodilo Europsko nogometno prvenstvo.

6.7.2016.
14:41
VOYO logo

"Bilo mi je izvrsno, veliko je to i sjajno iskustvo. Sve je bilo čudesno i doista sam sretan što sam bio dio te momčadi. Iako nisam odigrao ni minutu, osjećao sam se kao važan dio momčadi. Ozračje je u svlačionici bilo fenomenalno, svatko se sa svakim družio, nije bilo grupica ni podjela. Nismo se dijelili na stare i mlade, oženjene i neoženjene, svaki dan sam s nekim drugim nešto radio ili razgovarao kao da smo već deset godina zajedno! Teško je opisati to zajedništvo, bilo je doista nezaboravno", kaže Ćorić u razgovoru za Večernji list pri čemu ističe da se nadao minutaži, ali i da ne zamjera izborniku Ante Čačiću što ga na turniru u Francuskoj nije koristio.

Ništa od Napolija

Dodao je kako su bolne bile scene plača hrvatskih reprezentativaca nakon poraza od Portugala u osmini finala prije no što je bio suočen s pitanjem 'ostaje li u Dinamu?'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Ne znam, vidjet ćemo", kazao je Ćorić za kojeg, među ostalima, interes iskazuje i u prošloj sezoni talijanskog prvenstva drugoplasirani Napoli.

"Ma ništa od toga! Napoli je veliki klub, ali me ne zanima. Uostalom, nisam još ništa ni čuo o tome, nitko mi to nije spomenuo, dakle nije to ništa konkretno. Na pripremama sam s Dinamom, igrač sam pod ugovorom i vidjet ćemo što će se dogoditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj je Liga prvaka, ukoliko ostane

Nekoliko puta tijekom razgovora Ćorić je odgovorio rečenicom 'vidjet ćemo', pa tako i na upit ostaje li u Dinamu još barem dva tjedna da se preskoči Vardar u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Dodao je i da mu je 'cilj igrati Ligu prvaka s Dinamom, ostane li u klubu', a potom još uz smijeh dodao da će sigurno biti u klubu za utakmicu koja je u Skopju na rasporedu za šest dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo