Pismo iz Međugorja /

Dinamo to smo mi: 'Imamo dokaz protiv Mamića, zašto ste ovo skrivali od javnosti?'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Udruga tvrdi da su oni tu informaciju već objavili u medijima, ali ju je vodstvo kluba navodno skrivalo od javnosti

2.4.2019.
13:06
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Udruga 'Dinamo to smo mi' na svojim je stranicama objavila pismo kojim nekadašnji izvršni dopredsjednik i savjetnik GNK Dinama Zdravko Mamić traži da ga se izbriše iz članstva kluba. 

Pismo je Mamić, kako tvrde iz udruge, poslao u rujnu prošle godine iz Međugorja, a adresirano je na predsjednika kluba Mirka Barišića i tadašnjeg predsjednika uprave Igora Kodžomana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani, obavještavam vas da me brišete iz članstva kluba, kao i da sa današnjim danom podnosim ostavku na članstvo u Dinamovoj skupštini. 
Međugorje, 12.09. 2018. Mamić Zdravko", piše na papiru koji je udruga objavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo to smo mi" tvrdi da su oni tu informaciju već objavili u medijima, ali ju je vodstvo kluba navodno skrivalo od javnosti. 

"Pozivamo sve članove Skupštine Dinama da upitaju nadležna tijela kluba zašto se ovaj dopis sakrivao od svih, pa i njih samih, zašto pristaju biti dio obmane, te da zatraže jasne odgovore odgovornih članova Uprave zaduženih za članstvo.Isto tako pozivamo ih još jednom da preispitaju odluku Skupštine kluba o tome da klub nije oštećen od strane nekadašnjeg vodstva u sudskim procesima koji se vode u Osijeku. Nadamo se da neće i oni sami, kao instalacije te jedne osobe nametnute članovima Dinama, početi slati iste “ispisnice” i pobjeći iz kluba. To ih neće amnestirati od odgovornosti koje su imali za vrijeme svog mandata", stoji u priopćenju udruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo