REAKCIJE DINAMOVACA / Majer se emotivno oprostio od Maksimira, igrači priznali da nisu zaslužili proći

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Šerif je stigao na Maksimir s tri pogotka prednosti, a to je bilo nenadoknadivo za zagrebačke Modre

25.8.2021.
23:07
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo, nažalost, nije uspio izboriti plasman u Ligu prvaka. Šerif je stigao na Maksimir s tri pogotka prednosti, a to je bilo nenadoknadivo za zagrebačke Modre.

No nije sve tako sivo. Dinamo će igrati u grupnoj fazi Europske lige, dok će Šerif prvi put u povijesti igrati u grupnoj fazi Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo prvih reakcija dinamovaca koji su govorili za Arena Sport.

Image
NIJE SVE TAKO SIVO /

Evo koliko je Dinamo zaradio čak i od nakon ispadanja od Šerifa, većina klubova u HNL-u može ovo samo sanjati

Image
NIJE SVE TAKO SIVO /

Evo koliko je Dinamo zaradio čak i od nakon ispadanja od Šerifa, većina klubova u HNL-u može ovo samo sanjati

'Nije htjela'

Luka Ivanušec: "Nije nam večeras htjelo ništa ući, mogu samo čestitati ekipi na velikoj borbi. dali smo sve od sebe. Kad prvu utakmicu prespavaš, teško je to uloviti u jednoj utakmici. Probali smo, ali njihov golman je bio večeras stvarno na visokoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije se danas pitalo sve nas, pitalo se i njih. Bili su bolji u prvoj utakmici i treba im čestitati. Mi smo napravili renome u zadnjih par godina, navikli smo naše navijače na veće uspjehe od Europske lige, ali tako je ove godine."

Duje Čop: "Dali smo sve od sebe, ali nismo uspjeli doći do tog prvog gola da se pokrene malo panika kod njih, Mora se priznati da je Šerif zaslužio proći. Šerif je odlična momčad koja je zasluženo u Ligi prvaka. Nas čeka Europska liga. Nadam se da ćemo razveseliti naše navijače u tom natjecanju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majerov oproštaj

Lovro Majer: "Ne mogu reći da smo nezadovoljni. Odigrali smo borbenu utakmicu, ali kad ganjaš ovakav rezultat, moraju ti se poklopiti neke stvari, moraš imati puno sreće, a mi danas nismo to imali. Meni je bilo emotivno jer odlazim. Sad kad je završila utakmica, počeo sam osjećati emocije. Bile su ovo lijepe tri godine, bilo je i teških trenutaka, ali i puno toga lijepog, ne žalim ni za čim.

Mislim da je Rennes idealan klub za mene, paše mi njihov stil igre. Klub je uređen, rade s mladim igračima, stadion im je vrhunski. Ponudili su najviše novca i oni mene vide kao veliko pojačanje. Naravno, sve dalje ovisi o meni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damir Krznar: "Čestitke Šerifu, zasluženo su prošli, ali moram reći da sam ponosan na svoje igrače, nisu posustajali, u 85, minuti smo tražili taj pogodak. Ne očajavamo, vjerujemo da će Europska liga pružiti puno veselja nama i našim navijačima. Tih 45 minuta u Tiraspolu je presudilo. Mi smo tad jako loše reagirali i to je presudilo.

Gorak okus od večeras moramo pretvoriti u jedan elan. Već nas za vikend čeka veliki derbi s Osijekom, moramo zatvoriti knjigu Lige prvaka i okrenuti se HNL-u. Već je sad lijepa stvar što se Dinamo ne zadovoljava Europskom ligom. Moramo znati da je to isto jako natjecanje, a i moramo se potruditi da tamo ostvarimo odlične rezultate kao i prošle godine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo