[FOTO] DINAMO RAZBIO LOKOSE I NAJAVIO OKRŠAJ SA CITYJEM: / 'Tko zna, možda smo koji gol ostavili za Manchester...'

Image
Foto: Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Nakon utakmice u HNL-u u Dinamu će se baviti okršajem u Ligi prvaka

27.9.2019.
20:47
Photo: Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u petak su s uvjerljivih 4:0 svladali Lokomotivu i uvjerljivom pobjedom najavili okršaj s jednom od najjačih momčadi na svijetu, engleskim Manchester Cityjem, u Ligi prvaka sljedećeg utorka.

Image
1. HNL, LOKOMOTIVA - DINAMO 0: /

4; Rapsodija Dinama za tri boda, Modri poslali poruku Cityju

Image
1. HNL, LOKOMOTIVA - DINAMO 0: /

4; Rapsodija Dinama za tri boda, Modri poslali poruku Cityju

Trener Modrih Nenad Bjelica bio je, očekivano, zadovoljan predstavom svojih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mogla je biti i veća pobjeda'

"Mislim da smo odigrali vrlo ozbiljnu utakmicu, od prve minute smo kontrolirali dvoboj, nismo Lokomotivi dali da se razmaše. Oni su inače doma jako efikasni i dobro igraju, ali bez obzira na to bili smo uvjerljivi. Mogla je biti i veća pobjeda, ali zadovoljan sam odgovorom onih koji su igrali i danas i u Kupu, tako treba nastaviti", prenosi 24 sata izjavu Bjelice nakon susreta.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan je snage Manchester Cityja. Građani su, bez sumnje, najjača momčad s kojom je Dinamo igrao za njegovog mandata u Maksimiru.

Jasno je tko je favorit

"Jasmin Osmanović i Rene Poms idu u Liverpool na utakmicu protiv Evertona, a onda će nas u ponedjeljak dočekati u Engleskoj. Gledat ćemo Man. City i analizirati ih, do sada je fokus bio na Kupu i ovoj utakmici s Lokomotivom, sada se počinjemo baviti Ligom prvaka. Sve je jasno, oni su veliki favoriti, no potražit ćemo način na koji bi ih mogli iznenaditi. Brzi su i neugodni, neće ih biti lako držati pod kontrolom", rekao je Bjelica kojemu je u utakmici s Lokomotivom ipak zasmetala jedna stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moglo je to biti efikasnije, već u prvom dijelu smo mogli biti precizniji. Ali, zabiti četiri gola Lokomotivi, pa i stvoriti još čitav niz prilika je sjajna stvar. A tko zna, možda smo koji gol ostavili za Manchester City. Kako ćemo igrati protiv njih? Ne znam, još ih nismo analizirali, tek sada počinjemo razmišljati o toj utakmici", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo