Nasljednik Peteva /

Dinamo predstavio novo 'dugoročno trenersko rješenje': Mario Cvitanović na klupi

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

'Dobit ćemo novu energiju, novu snagu', najavio je sportski direktor Dinama Marijan Vlak na predstavljanju novog trenera prve momčadi Marija Cvitanovića

13.7.2017.
14:24
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo

Nekoliko sati nakon što se Dinamo i službeno zahvalio Ivajlu Petevu, u Maksimiru je predstavljen novi trener. Riječ je o Mariju Cvitanoviću, dosadašnjem treneru druge Dinamove momčadi.

"Mario Cvitanović nije privremeno rješenje, potpisali smo s njim na godinu dana i vjerujemo da je on naše dugoročno rješenje", izjavio je sportski direktor Dinama Marijan Vlak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte više:

>> Mario Cvitanović mijenja Peteva na klupi Dinama: danas predstavljanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Smjena dva dana prije početka prvenstva: Ivajlo Petev više nije trener Dinama

"Sretan sam da sam dobio priliku. Mislim da smo moj stožer i ja radili jako dobar posao i nekako je logičan slijed bio da postanem prvi trener Dinama. Tu sam, spreman sam, poznajem gotovo sve igrače i mislim da ne bi trebalo biti problema s upoznavanjem. U ovom dijelu Europe niti jedan klub nema takvu individualnu kvalitetu mladih igrača, a na nama je da napravimo kolektivnu igru", kazao je Cvitanović, otkrivši i svoje taktičke zamisli.

"S obzirom da je ova momčad uglavnom igrala 4-2-3-1, sada nije vrijeme da to mijenjamo jer nemamo vremena. Kao trener želim igrati u više sustava, a sklon sam onom svom 4-3-3 ili 4-1-4-1 ako baš hoćete, no to moramo uigrati."

Mario Cvitanović će debi imati već u subotu kada Dinamo otvara domaće prvenstvo utakmicom protiv Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cjelokupno predstavljanje i konferenciju za medije možete pogledati u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo