FOTO: / Ovakvu ludu raskoš u Hrvatskoj imaju samo oni

1.3.2013.
17:16
VOYO logo

Dinamo ne samo da ima uvjerljivo najskuplju momčad u Hrvatskoj, nego njegove zvijezde imaju i najbolje uvjete za trening, vježbu, relaksaciju i sve ono što je potrebno za osvajanje višestrukih naslova, u hrvatskim okvirima naravno. Nije to nova vijest, ali od petka će Mamićeve zvijezde imati još manje prava na kikseve protiv Osijeka, Zadra... i drugih momčadi koje se snalaze za toplu vodu i struju.

U Maksimiru su, naime, predstavljene novouređene prostorije ispod južne tribine, moderno uređeni kompleks namijenjen prvoj momčadi Dinama i protivničkim ekipama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je sam financirao velike radove, a u planu ima izgradnju hotela te cijelog kompleksa za prvu momčad, kao i uređenje terena Hitrec-Kacijan. Počevši od infrastrukture, postavljanja novih instalacija za vodu, grijanje i klimatizaciju, rušenja zidova i postavljana knauf pregradnih zidova pa sve do izgradnje novih bazena, promjene rasporeda prostorija i vizualne promjene prostora za igrače... sve su to radovi koje su posljednja tri mjeseca obavljali radnici tvrtke Građevinarstvo Stipić, a rezultat je prekrasan vrhunski opremljen prostor za igrače, stručni stožer i ostale službene osobe koje za vrijeme utakmica borave ispod Juga", stoji na Dinamovoj internetskoj stranici.

U našoj fotogaleriji možete pogledati u čemu je i koliko Dinamo zapravo moćniji od drugih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo