DINAMO PREDSTAVIO NOVE DRESOVE: / Odigrana revijalna utakmica između igrača i navijača hrvatskog prvaka

Image

Hrvatski prvak Dinamo predstavio je nove dresove za sljedeću sezonu u revijalnoj utakmici s navijačima koji su prošle sezone redovito bili na maksimirskim tribinama.

8.7.2016.
19:09
VOYO logo

Antolić, Pivarić, Rog, Ćorić, Henriquez i Ježina igrali su u plavim, a navijači pojačani golmanom Šemperom u žutim dresovima.

"Jako su udobni novi dresovi i vjerujem da ćemo u njima odigrati još jednu uspješnu i kvalitetnu sezonu. Uvijek me ljudi pitaju 'koji je meni dres ljepši?', a moj odgovor je uvijek isti: jako su lijepi i atraktivni rezervni dresovi koji su ove godine žuti, a znali su prošlih sezona biti zlatni odnosno narančasti, ali meni je kao kapetanu Dinama i Zagrepčaninu uvijek najljepši plavi dres mog kluba. Što se tiče same utakmice moram priznati da je bilo baš zanimljivo, bilo je napeto i mislim da smo se svi skupa dobro zabavili", rekao je nakon utakmice dobro raspoloženi kapetan Domagoj Antolić, pišu službene klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Držislav Krasić poručio je u ime navijača:

"Cijeli život idem na Maksimir, obožavam Dinamo, svake godine kupim godišnju kartu i idem na sve utakmice tak da mi je ovo što sam danas doživio nešto što neću nikada zaboraviti. Isto tako, želio bi cijeloj momčadi zaželjeti puno sreće u novoj sezoni i siguran sam da ćemo se kao i godinama unazad puno puta zajedno veseliti", kazao je Krasić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo