Generacija 1982. / Dinamo predstavio jedinstveni tramvaj posvećen legendama, Ćiro rekao: 'Hajduk je najveći konkurent Dinamu'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamo Zagreb nastavlja obilježavati legendarnu generaciju iz 1982. Danas je u promet pušten posebni ZET-ov tramvaj ukrašen s Dinamovim dizajnom.

21.3.2022.
19:55
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Proslava zlatne generacije iz 1982. godine nastavlja se u Zagrebu i Dinamu. Ranije danas u promet je pušten posebno opremljen tramvaj koji je posvećen generaciji '82, koja je osvojila prvenstvo Jugoslavije.

Neka od imena koji su prisustvovali vožnji Dinamovim tramvajem su legendarni Miroslav Ćiro Blažević, Josip Čačković, Rudolf Belin, Marijan Vlak, Marko Mlinarić, Stjepan Deverić, Džemal Mustedaganaić, Zvonko Marić i Gordan Mohor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'Money League' /

Nestalo novca nakon Messija: Barcelona pala u godišnjim prihodima, veliko iznenađenje na vrhu liste

Image
'Money League' /

Nestalo novca nakon Messija: Barcelona pala u godišnjim prihodima, veliko iznenađenje na vrhu liste

Osim posebno ukrašenog tramvaja, Dinamo će obilježava generaciju '82 i s prodajom raznih suvenira s prikladnom tematikom. Uskoro će u prodaji biti i replika popularnog bijelog šala Ćire Blaževića, a po treneru Dinama biti će nazvana i predstava Tarika Filipovića. 

Dinamo dodaje i da je u pripremi posebna web stranica i film o zlatnoj generaciji Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Neka me izvinu Osijek i Rijeka, ali Hajduk je najveći konkurent Dinamu"

Tijekom vožnje tramvajem velikani Dinama, ali i hrvatskog nogometa kao što su Marijan Vlak, Marko Mlinarić i Miroslav Ćiro Blažević dali su izjave za RTL. Prema Ćiri, glavni favorit za naslov je Dinamo, a njegov glavni suparnik je četvrtoplasirani Hajduk.

"Neka me izvinu i Osijek i Rijeka, ali Hajduk je najveći konkurent Dinamu po onome šo sam vidio, po onome kakvim igračima raspolažu tako da će po meni finalan razvoj biti - Hajduk ili Dinamo," rekao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlak je pohvalio način rada Nenada Bjelice, ali ističe kako je ipak Dinamov kadar igrača kvalitetniji: "Bjelica sve radi za rezultat i kako bi ga ostvario. On ima dobre igrače, ali nema klasne igrače kao Dinamo," rekao je Vlak i komentirao je Hajduk i Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod njih [Hajduka] je jedino najveći problem atmosfera koja je u jednom trenutku euforija, a onda nakon jednog ili slabog rezultata to sve pada. Znači oni su se u ovom trenutku ponovno digli i sad su oni tu dosta ozbiljni, ja bih rekao. Samo kažem dok ih netko ne udari po glavi kao što ih je Rijeka recimo pobijedila."

"Rijeka je momčad koja je nepredvidiva, koja je možda objektivno po kvaliteti najslabija. Međutim, imaju vrlo kvalitetnog trenera," kazao je Vlak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo