na korak do euro proljeća / Dinamo osvojio mase: Cijene ulaznica još nisu objavljene, no već je jasno da će Maksimir biti pun!

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Cijene ulaznica bit će objavljene početkom ovog tjedna, no gotovo je sigurno kako će sve do jedne biti rasprodane

29.10.2018.
9:28
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Da je Dinamo početkom ove sezone ostvario europski iskorak kakav ne pamti, jasno pokazuje i interes gledatelja za domaće utakmice 'modrih'.

Naime, iako još nisu ni objavljene cijene ulaznica za uzvratnu utakmicu Europske lige protiv Spartaka iz Trnave na Maksimiru, navijači su već zatrpali klupski mail, a telefoni na Maksimiru neprestano zvone, pišu Sportske Novosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će sjeverna tribina biti zatvorena, a na južnu dolaze gostujući navijači, očekuje se da će suženi kapacitet stadiona biti u potpunosti ispunjen. 

Cijene ulaznica bit će objavljene početkom ovog tjedna, no gotovo je sigurno kako će sve do jedne biti rasprodane. Bjeličin stroj igra strašno, atraktivno, a publika je to prepoznala. Dinamo je ujedno udaljen tek jednu pobjedu od nokaut faze, a postoji i mogućnost i kako će im dovoljan biti i remi u preostale tri utakmice, pa svi žele svjedočiti povijesnom uspjehu koji 'modri' nisu ostvarili od 1970. godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je na rasporedu u četvrtak, 8. studenog na Maksimiru s početkom u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo