DINAMO OSNAŽIO VEZNI RED: / Vodeća momčad HNL-a potpisala igrača kojeg je Ante Čačić uveo u reprezentaciju

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ugovor je potpisan na pet godina

13.2.2018.
16:22
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Petogodišnji ugovor sa Dinamom potpisao je zadnji vezni nogometaš Lokomotive Ivan Šunjić. Vijest javljaju Sportske novosti uz dodatak da, budući da treneru Mariju Cvitanoviću 21-godišnji zadnji vezni nije prijeko potreban, on do ljeta ostaje na posudbi u aktualnom klubu.

Šunjić je već nosio dres Dinama, no u jakoj konkurenciji nije pronašao mjesto za sebe te je nakon raskida ugovora potpisao suradnju s Lokomotivom. U tom je klubu stigao i do uloge kapetana momčadi, a bio je i u najozbiljnijim kombinacijama da karijeru nastavi u Belgiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debitirao za reprezentaciju

Prošle godine dok je izbornički mandat imao Ante Čačić, Šunjić je nastupio u punoj minutaži u prijateljskoj utakmici između hrvatske nogometne reprezentacije i izabrane vrste Meksika (pobjeda Vatrenih 2-1) u Los Angelesu.

Financijski detalji ugovora koji veže Šunjića za Dinamo nisu poznati, a o svemu igrač kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je bilo puno upita, čim sam čuo da postoji opcija povratka u Dinamo, više nisam dvojio niti sekunde. Rekao sam da se želim vratiti u Maksimir. Dijete sam ovog kluba, nogometno sam prohodao u Maksimiru i želim Dinamu vratiti barem dio onoga što sam naučio kroz godine provedene u njegovoj školi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo