TAKAV JE PLAN / Dinamo objavio upute za veliku proslavu dvostruke krune: 'Svi na Trg!'

Image
Foto: Luka stanzl/PIXSELL

Nakon završetka utakmice na Maksimiru će se održati svečana dodjela medalja, a onda će se svi zajedno preseliti na Trg bana Josipa Jelačića

25.5.2024.
13:15
Luka stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Osvajač dvostruke krune u nedjelju igra svoju posljednju utakmicu sezone. Dinamo će se u zadnjem kolu susresti protiv Rudeša, a nakon toga će uslijediti pravo slavlje.

Image
'ZAPLAVIMO ZAGREB' /

Maksimir rasprodan za proslavu titule! Iz Dinama pozivaju Zagrepčane: 'Na prozore i balkone izvjesite Dinamove zastave'

Image
'ZAPLAVIMO ZAGREB' /

Maksimir rasprodan za proslavu titule! Iz Dinama pozivaju Zagrepčane: 'Na prozore i balkone izvjesite Dinamove zastave'

Nakon završetka utakmice na Maksimiru će se održati svečana dodjela medalja, a onda će se svi zajedno preseliti na Trg bana Josipa Jelačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je zato na službenoj stranici kluba objavio upute za navijače, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Preporučena ruta

Nakon ceremonije dodjela pehara i medalja, naši igrači obavit će medijske obaveze te nakon toga odlaze u otvoreni autobus koji će se rutom Maksimirska - Vlaška zaputiti prema glavnom Trgu. Navijačima preporučamo da se na Trg zapute tramvajem br. 17 od okretišta Borongaj odakle se mogu povesti do stanice Trg žrtava fašizma, a zatim pješice nastaviti do Trga bana Jelačića. Opcija je i pješačka ruta kroz ulice Maksimirsku i Vlašku do Trga, što će ujedno biti i ruta kojom će putovati autobus s igračima Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Live prijenos na YouTubeu, program na trgu

U autobusu s našim igračima imat ćemo live kameru, pa će slijedom toga svi zainteresirani po završetku utakmice i ceremonije dodjele pehara i medalja moći pratiti zbivanja iz autobusa u izravnom prijenosu na našem Youtube kanalu.

Napominjemo kako će redovni cestovni i tramvajski promet na ruti kojom će se kretati autobus s igračima biti obustavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrijavanje za proslavu krenut će u popodnevnim satima, a po dolasku autobusa na Trg bana Jelačića počinje velika proslava uz istaknuta i poznata glazbena imena i brojne goste koji će uveličati ovaj poseban dan nakon jedne od najupečatljivijih sezona maksimirskog kluba u povijesti. Vjerujemo da ćemo tog dana na trgu ispisati novu stranicu Dinamove povijesti i zato svi koji u sebi imaju emociju prema našem klubu taj dan trebaju biti s nama na proslavi.

Posljednji put Dinamo je naslov na Trgu proslavio sada već davne 2007. godine, s obzirom da je iza nas jedna od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub, pozivamo sve koji osjećaju i vole Dinamo da nam se pridruže na velikoj proslavi i da pokažemo koliku dinamovštinu nosimo u sebi, zajedno ovjekovječimo posebne uspjehe koje smo ispisali tijekom sezone 2023/24 i zaplavimo Trg!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb je Dinamo – Dinamo je Zagreb!

Svi na Trg - vidimo se u nedjelju!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo