'ZAPLAVIMO ZAGREB' / Maksimir rasprodan za proslavu titule! Iz Dinama pozivaju Zagrepčane: 'Na prozore i balkone izvjesite Dinamove zastave'

Image
Foto: Luka stanzl/PIXSELL

'Dva dana uoči utakmice rasprodan je sav raspoloživ kapacitet stadiona Maksimir za navijače Dinama'

24.5.2024.
19:23
Luka stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo će u nedjelju od 17:30 na Maksimiru igrati protiv Rudeša u zadnjem kolu HNL-a. Plavi su već osigurali naslov prvaka pa će utakmica protiv kluba iz zapadnog dijela grada poslužiti kao početak velikog slavlja. Iz Dinama su objavili kako je stadion rasprodan.

Image
Zajec prelomio /

Jakirović ostaje na klupi Dinama: 'Šefe, idemo dalje!'

Image
Zajec prelomio /

Jakirović ostaje na klupi Dinama: 'Šefe, idemo dalje!'

"Od ponedjeljka do četvrtka rasprodane su tribine sjever dolje, sjever gore, zapad dolje i zapad gore, a kako je danas rasprodana i tribina jug, to znači da je dva dana uoči utakmice rasprodan sav raspoloživ kapacitet stadiona Maksimir za navijače Dinama", napisali su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon susreta slavlje se seli na ulice grada i na središte proslave Trg bana Josipa Jelačića. Dinamo je tim povodom objavio i poziv navijačima pod naslovom 'Zaplavimo Zagreb'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi navijači! Pozivamo vas da tijekom vikenda na svoje prozore i balkone izvjesite Dinamove zastave, šalove ili dresove! Zaplavimo Zagreb i uživajmo u vikendu koji je pred nama. Pripremimo se za proslavu trostruke krune na najbolji mogući način! Rekvizite koje postavite na svoj dom, objavite na story i označite @gnkdinamo kako bismo mogli podijeliti vaš story na našem Instagram profilu. Pokažimo svima kaj nam ovaj naslov znači! Uživajmo zajedno nakon teške, ali nikad slađe sezone. Nema većeg kluba od Dinama", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo