odbrojavanje je počelo / Dinamo objavio cijene ulaznica za povijesni susret Europske lige: Svakom navijaču osigurali i poklon

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Odbrojavanje za europsku sezonu Dinama je već počelo, a iz kluba su danas objavili cijene ulaznica za susret na Maksimiru

4.2.2019.
12:11
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

GNK Dinamo je sa stilom otvorio nastavak sezone - u 19. kolu Prve HNL Rudeš je na Maksimiru stradao sa 7:2, što je svakako oraspoložilo modre uoči povijesne utakmice u 1/16 finala Europske lige. 

Odbrojavanje je već počelo, prva utakmica protiv Viktorije Plzen na rasporedu je 14. veljače u Češkoj, iz kluba su danas objavili cijene ulaznica za susret na Maksimiru kao i informaciju da pretprodaja ulaznica započinje u četvrtak, 7. veljače. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći po interesu navijača koje je zahvatila euforija nakon sjajne prve polusezone u Europi, Maksimir će biti krcat u uzvratu. Kako i ne bi, prva je to utakmica Dinama u nokaut fazi nekog europskog natjecanja nakon 49 godina, kada su igrali nokaut fazu Kupa pobjednika Kupova. 

Ipak, prije toga slijedi gostovanje u Češkoj, no s Maksimira upozoravaju da bi moglo biti problema. Interes je naime, ogroman, a karata jednostavno nema. Iz Dinama čine sve rade kako bi za svoje navijače dobili više od 627 ulaznica koliko im je zasad odobreno jer je interes - ogroman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupni kapacitet stadiona Doosan Arene je 11 700 mjesta. Kako Dinamo navodi, prema pravilima UEFA-e klub domaćin je u obvezi dati na korištenje gostujućem klubu 5% sigurnog kapaciteta stadiona, što u ovom slučaju iznosi 585 ulaznica. 

Ipak, modri su uspjeli ispregovarati neznatno veći broj ulaznica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na temelju kontakata s predstavnicima naših navijača, odmah je bilo jasno da osigurani kapacitet ulaznica neće biti dovoljan. Zbog toga je delegacija Dinama u Plzenu održala sastanak s domaćim klubom, gdje smo im naglasili da taj kapacitet niti približno ne slijedi interes naših navijača te da je organizacijski i sigurnosni interes povećanje broja ulaznica. U istom kontekstu smo uputili dva posebna pisma – molbe Viktoriji. U zadnjem njihovom odgovoru od 25. siječnja 2019. odbijeni smo u svojoj zamolbi te je broj ulaznica nažalost ostao isti – 627”, poručili su iz Maksimira.

Za uzvratni susret na Maksimiru pak, svim navijačima koji dođu bodriti modre bit će poklonjen i šal, a evo kakve su cijene ulaznica: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CIJENE ULAZNICA - PRETPRODAJA (7.2. do 20.2.)
Tribina sjever dolje 100kn
Tribina sjever gore 100kn
Tribina istok            150kn
Tribina zapad dolje 200kn
Tribina zapad gore 150kn

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (21.2.)
Tribina sjever dolje 150kn
Tribina sjever gore 150kn
Tribina istok            200kn
Tribina zapad dolje 300kn
Tribina zapad gore 200kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo