Transfer iz Lecha / Dinamo na četiri godine potpisao stopera iz poljske lige - koji je već radio s Bjelicom

Image
Foto: gnkdinamo.hr

Emir Dilaver novi je igrač kluba iz Maksimira. Već je ranije upoznao trenera Nenada Bjelicu koji je vodio dva njegova kluba - Austriju Beč i Lech iz Poznana

29.5.2018.
17:47
gnkdinamo.hr
VOYO logo

27-godišnji stoper rodom iz Tomislavgrada potpisao je četverogodišnji ugovor s modrim klubom, a u Dinamo stiže iz poljskog prvoligaša Lech Poznan, objavili su iz maksimirskog kluba. Dilaver je karijeru započeo u austrijskom klubu Austria Beč gdje je kroz mlađe kategorije stigao do prve momčadi.

Od 2014. do 2017. nosio je dres mađarskog Ferencvarosa, da bi na ljeto 2017. potpisao ugovor s Lechom. Slovi kao jedan od vrhunskih stopera na ovim prostorima, a već je ranije upoznao trenera Nenada Bjelicu koji je vodio dva njegova kluba - Austriju Beč i Lech iz Poznana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dilaver je do sada osvojio i nekoliko trofeja s klubovima čije je nosio dresove do ovog trenutka, a to su naslov prvaka Austrije (Austija Beč 2012/13.), tri puta Kup Mađarske (Ferencvaros 2014/15., 2015/16., 2016/17.) i naslov prvaka Mađarske (Ferencvaros 2015/16.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Jako sam sretan što sam ovdje i što ću nositi dres Dinama. Ovo je velik klub, to svakako dokazuje povratak dvostruke krune ove sezone, a vjerujem da je pred Dinamom još puno uspjeha već od ljeta. Hvala vodstvu kluba na povjerenju koje su mi dali, potrudit ću se to opravdati na terenu - rekao je nakon potpisivanja ugovora Dilaver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo