DINAMO ISPUNJAVA NAJVEĆU BJELIČINU ŽELJU! / Na Maksimir stiže jedno od najvećih i najskupljih pojačanja u novijoj povijesti

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Na Maksimir bi mogao doći veznjak Lokomotive Luka Ivanušec

14.8.2019.
12:57
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Početkom sezone trener Dinama, Nenad Bjelica, nije puno govorio o pojačanjima, ali jednog je igrača označio kao primarnu metu. Riječ je o veznjaku Lokomotive Luki Ivanušecu. "Želimo Ivanušeca bez obzira na to ostaje li Olmo", rekao je to Bjelica prije malo više od mjesec dana i jasno naznačio upravi kluba koja je jedina njegova želja u ovom prijelaznom roku.

Želja mu se nije ispunila, Ivanušec je odradio pripreme s Lokomotivom i u mislima je trenera Gorana Tomića. Međutim, do kraja prijelaznog roka ostalo je još neko vrijeme, a Ivanušec je, pokazalo se i dalje u igri. 'Modri' su se do sada pojačali samo dvojicom igrača. Stigli su Pinto i Moubandje, obojica bez odštete, tako da je u blagajni ostalo nešto novca za poštenu investiciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpic/PIXSELL

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Skupa investicija

Luka Ivanušec neće biti jeftina investicija, ma što mislili o odnosu Dinama i Lokomotive. Lokomotiva, barem su tako po novom do sada tvrdili, više neće prodavati ili davati jeftino svoje igrače Dinamu, pa se oko Ivanušeca, jednog od najboljih veznjaka lige, vode intenzivni pregovori. Najbolji potez za Ivanušeca bio bi transfer u Dinamo. Mladić je još u razvojnoj fazi, nedostaje mu utakmica i igre na višoj razini poput Europa lige ili Lige prvaka, kako bi se na koncu probio u 'ligu pet' ili reprezentaciju. Međutim, kao što smo rekli, Dinamo i Lokomotiva više nemaju onako dobar odnos kao što su imali prošlih godina, a koplja se nažalost moraju lomiti na Ivanušecu koji silno želi igrati za Dinamo.

Image
Foto: Pixsell, Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Pixsell, Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Ipak, Lokomotiva nema namjeru spustiti cijenu i traže istu odštetu kao i od ostalih klubova. Posljednja cifra kojom se baratalo iznosila je čak šest milijuna eura, koliko je nudio jedan engleski drugoligaš, a jasno je kako Dinamo taj novac ne može odvojiti samo za transfer jednog igrača. No, do kraja prijelaznog roka još se može svašta odigrati, a u najgorem slučaju, 'modri' mogu u drugom smjeru poslati nekoliko igrača i možda tako kompenzirati visoku odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo