DINAMO IGRA ZA REKORD I MILIJUNE: / Uefa objavila koliko će Modri zaraditi prođu li Mađare

Image

Pred Modrima je nova europska utakmica

6.8.2019.
9:05
VOYO logo

Hrvatski prvak Dinamo u utorak će od 20 sati dočekati mađarski Ferencvaros u sklopu 3. pretkola Lige prvaka. Modri imaju priliku doći do sedme pobjede na startu sezone čime bi srušili klupski rekord.

Kladionice su ukazale veliko povjerenje u Dinamo te je koeficijent na pobjedu Modrih oko 1,50 dok je na pobjedu gostiju oko sedam. Što se tiče zarade, klubu iz Maksimirske 128 smiješi se bogatstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Luka Stanzl/PIXSELL

Prođu li Modri u play-off Lige prvaka dobit će osam milijuna eura. Svaki klub koji uđe u doigravanje ima osiguranih pet milijuna. Poraz i izravni plasman u Europsku ligu donese još 2,92 milijuna, dok plasman u Ligu prvaka donosi 15,25 milijuna eura.

Ne uspiju li proći Mađare Modri će dobiti 480 tisuća eura i plasman u play-off Europske lige. Ako tamo ispadnu dobit će 300 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što kaže Bjelica?

Ovaj susret najavio je trener NenadBjelica.

"Ferencvaros je u ove četiri utakmice koje smo pogledali pokazao zavidnu razinu forme. Pokazali su da su u ofenzivnom dijelu vrlo nepredvidiva momčad s vrlo dobrim bočnim igračima koji jednom individualnom akcijom mogu riješiti utakmicu. Iznimno su opasni u prekidima. Igraju vrlo tvrdo, u sredini veznoga reda imaju dvojicu igrača koji su visoki gotovo 190 cm i pritom su fizički jaki i dobro igraju. Općenito su vrlo agresivna momčad, ali s druge strane, pokušavaju kroz dobru igru doći do željenog rezultata. Takav Ferencvaros očekujem i u utorak. Najvažnije je kakvu ćemo mi energiju imati, a siguran sam da ćemo biti na stopostotnoj razini", poručio je trener Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo