DINAMO GRADI STADION! Predsjednik hrvatskog prvaka potvrdio: / 'Sami ćemo ga graditi, lokacija možda i neće biti u Maksimiru'

Image
Foto: PIXSELL

Dinamov predsjednik Mirko Barišić potvrdio je vijest

10.12.2018.
21:48
PIXSELL
VOYO logo

"Već smo bili s predstavnicima grada Zagreba i odlučili da sami izgradimo novi stadion, bilo to na Maksimiru ili na nekoj drugoj lokaciji", izjavio je Dinamov predsjednik Mirko Barišić na klupskom božićnom domjenku, a prenosi 24sata.hr.

Prema navodima izvora Barišić je to rekao na zabavi kojoj su prisustvovali igrači, trener, stručni stožer i čelnici Dinama i na kojoj su prikazani i isječci najvećih Dinamovih uspjeha ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proljeće i stadion

Što se samog stadiona tiče, ideja nije nova, najavljuje se već dugo i kroz različite projekte. Sve ono što je dosad bilo pod egidom glasine, Barišićevim riječima prema kojima je odluka donesena i prema kojoj su predstavnici Grada upoznati s njom, trebalo bi dobiti ozbiljniju notu.

Nakon što su svoje navijače počastili zimovanjem u europskom natjecanju, a čekalo se to 49 godina, Dinamo je svoje bodritelje spreman počastiti i boljim komforom. Svakako se pritom nadajući da će europsko proljeće stadion pohoditi češće...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo