DINAMO BEZ BJELICE PROTIV BENFICE: / Uefa oštro kaznila Modre uoči obračuna s Portugalcima

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dinamo je do sada ove sezone na Uefin račun ukupno uplatio 234 tisuće eura

1.3.2019.
14:26
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Kao što se i očekivalo trener Dinama Nenad Bjelica neće voditi Modre protiv Benfice u prvoj utakmici osmine finala Europske lige. Uefa ga je kaznila jednom utakmicom suspenzije zbog isključenja u uzvratnoj utakmici 16-ine finala protiv Viktorije Plzen.

Nakon niza prigovora trener Dinama isprovocirao je isključenje kada je, nakon što je jedan češki igrač odugovlačio s prepuštanjem lopte dinamovcima uz aut liniju, odlučio omesti ga u izvođenju istog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novčana kazna

“To bih napravio smišljeno da je trebalo probuditi momčad na neki način. A momčad je bila koncentrirana u svakoj sekundi. Nije bilo potrebe. A, nisam ništa posebno učinio. Probao sam baciti svom igraču loptu, pritom ju je suparnik uzeo, reagirao sam instinktivno i pokušao uzeti loptu. Nisam ništa prigovorio sucu, ali poštujem njegovu odluku, mislim da je generalno odradio dobar posao i treba mu čestitati”, rekao je Bjelica poslije utakmice.

Image
UEFA POKRENULA ISTRAGU PROTIV DINAMA I BJELICE! /

Pedantno nabrojali za što sve terete hrvatskog prvaka

Image
UEFA POKRENULA ISTRAGU PROTIV DINAMA I BJELICE! /

Pedantno nabrojali za što sve terete hrvatskog prvaka

Osim toga, Dinamo je kažnjen s 30 tisuća eura zbog navijačkih ispada tijekom utakmice s Anderlechtom 13. prosinca na Maksimiru i još s 33 za domaći susret protiv Viktorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Isto tijelo donijelo je odluku o kažnjavanju našeg kluba financijskom kaznom u ukupnom iznosu od 63 tisuće eura. Od toga se 30 tisuća eura odnosi na utakmicu u kojoj je GNK Dinamo bio domaćin Andrlechtu i to zbog paljenja baklji, zakrčenih prolaza i ulaska navijača na travnjak stadiona Maksimir, dok je 33 tisuće eura kazna zbog paljenja baklji, bacanja istih u teren, zakrčenih prolaza te isključenja trenera Bjelice na utakmici protiv Viktorije Plzen. Ukupno je GNK Dinamo u ovoj sezoni platio 234.000,00 Eura kazne UEFA-i", priopćili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo