DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: /

Ljutiti Modrić nije mogao šutjeti, prišao sucu i rekao mu što ga ide, Španjolci sve otkrili

Image
Foto: Profimedia

Posljednje kolo odlučit će o prvaku

17.5.2021.
10:21
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Atletico Madrida preokretom su došli do domaće pobjede 2-1 nad Osasunom i od novog naslova prvaka, prvog nakon 2014., dijeli ih samo jedna pobjeda, jer u zadnje prvenstveno kolo ulaze s dva boda prednosti pred Real Madridom koji je u nedjelju s 1-0 slavio na gostovanju kod Athletic Bilbaa.

Image
'MODRIĆ JE JE*ENO STRAŠAN IGRAČ': /

Teško ćete pogoditi tko je ovo izjavio nakon još jedne brutalne utakmice Vatrenog

Image
'MODRIĆ JE JE*ENO STRAŠAN IGRAČ': /

Teško ćete pogoditi tko je ovo izjavio nakon još jedne brutalne utakmice Vatrenog

Na Wanda Metropolitanu je domaća momčad doživjela hladan tuš kad je u 75. minuti hrvatski reprezentativac Ante Budimir postigao vodeći pogodak za Osasunu. Bio je to jedan od dva šuta Osasune unutar okvira gola Jana Oblaka. Budimir je nakon pogotka zaradio žuti karton zbog nesportskog ponašanja, a potom ga je trener povukao iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Diega Simeonea je ipak u završnici utakmica okrunila nadmoć koju je imala svih 90 minuta. U 82. minuti je brazilski branič Renan Lodi izjednačio preciznim udarcem iz kaznenog prostora, a u 88. minuti je odlično dodavanje Yannicka Carrasca u pobjednički pogodak pretvorio Luis Suarez.

Image
Foto: Profimedia

Ljutiti Vatreni

Madridskom Realu je za pobjedu kod Athletica bio dovoljan pogodak Nacha u 68. minuti. Momčad Zinedinea Zidanea je tako, nakon gola Budimira u Madridu, na sedam minuta preuzela vodstvo na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je odigrao svih 90 minuta za Real, a s ove utakmice došao je jedna zanimljiv detalj s Vatrenim u glavnoj ulozi. Navodno je bio nezadovoljan odlukom suca Mateua Lahoza, koji je presudio da Morcillovo igranje rukom pri rezultatu 0:0 nije bio penal.

"Hajmo vidjeti možeš li dosuditi jedan penal u našu korist! Koliko puta su ih ove sezone do sada svirali protiv nas?", navodno mu je poručio Modrić.

Da bi na kraju prvenstva Real došao do novog naslova, "kraljevski klub" u zadnjem kolu mora pobijediti Villarreal na svom stadionu i nadati se da Atletico neće slaviti na gostovanju u Valladolidu, gdje će se domaćin pokušati izboriti za ostanak u La Ligi, za što mu je nužna pobjeda i poklapanje rezultata Elchea i Huesce, koji su na 17. i 18. mjestu s 33 boda, dva više od Valladolida.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo