Desetkovani su i demoralizirani: 'Bez Džeke nemamo izgleda za pobjedu'

Napadač nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko propustit će važan kvalifikacijski susret za odlazak na Euro 2016.

10.11.2014.
21:51
VOYO logo

Uzme li se u obzir da je još ranije s popisa kandidata otpao još jedan napadač Vedad Ibišević, situacija po BiH nije isuviše optimistična.

Džeko se ozlijedio tijekom subotnjeg dvoboja engleskog prvenstva između njegova Manchester Cityja i Queens Park Rangersa kada je morao napustiti teren nakon samo četiri minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada ćemo morati igrati na bod protiv Izraela, jer bez Džeke nemamo izgleda za pobjedu", defetistički je izjavio izbornik BiH reprezentacije Safet Sušić.

Nakon tri odigrana kola u skupini B BiH je peta na ljestvici s dva boda, dok je Izrael drugi sa šest bodova iz dva susreta. Na vrhu je Wales sa sedam bodova iz tri dvoboja, a favorit skupine Belgija je treća s četiri boda iz dva dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Na Euro u Francuskoj kvalifikacirat će se dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine, te najbolja treća reprezentacija iz svih devet skupina, dok će osam preostalih trećeplasiranih u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo