Vatreni u očaju: 'Već mi je muka od svega!'

'Zašto me prati ovaj peh, što se to događa, pa liječim ozljedu gotovo četiri mjeseca?

3.9.2012.
10:06
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren definitivno nema sreće s ozljedama proteklih mjeseci. Propustio je EURO, a neće ga biti niti na početku novog ciklusa kvalifikacija za SP u Brazilu 2014. godine.

"Pa dokle? Već mi je muka od svega, ne znam što se događa. Sve je bilo normalno do subote i utakmice protiv Valenciennesa. Bio sam na klupi, trener me u drugom poluvremenu poslao na zagrijavanje, iako po dogovoru nisam trebao igrati tu utakmicu. I odjednom me, kad sam zašprintao, presjekla bol u stopalu! Odmah sam se prestao zagrijavati, ta se strahovita bol povukla, ali još osjećam neugodu", kazao je branič francuskog Lyona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni 23-godišnjak javio je izborniku hrvatske reprezentacije Igoru Štimcu kako neće stići na okupljanje.

"Lyonovi su liječnici poslali svu dokumentaciju o ozljedi u HNS i dogovor je da terapiju odradim u Francuskoj. Ni sam još ne znam što se dogodilo, više ću znati za dan-dva. A tako sam se veselio dolasku, imao sam rezerviranu avionsku kartu... Zašto me prati ovaj peh, što se to događa, pa liječim ozljedu gotovo četiri mjeseca? Ništa mi nije jasno" govorio je utučeni Lovren u razgovoru za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo