Nogometaši Hrvatske odradili su danas trening na Maksimiru, uoči puta u Bruxelles gdje ih u nedjelju čeka utakmica protiv moćne Belgije. 24sata javlja kako su svi igrači trenirali punim intenzitetom osim DejanaLovrena koji je nizao krugove oko terena.

Gvardiol i Brekalo imaju sitnije probleme

Izbornik je kazao da sitnije probleme imaju JoškoGvardiol Josip Brekalo koji ima još problema od utakmice s Armenijom u Velikoj Gorici (1:1). Na treninzima će se malo pripaziti na njih, a na utakmici će ih se dozirati pa ne bi trebalo biti većih problema.

Utakmica s Belgijom biti će generalka Vatrenima za otvaranje Eura 13. lipnja u 15.00 na Wembleyju protiv Engleske. Očekuje se kako će izbornik u tom dvoboju početi s onom jedanaestoricom koju će sučeliti Englezima, ali kod Dalića se nikad ne zna, izbornik zna iznenaditi sastavom, znao je u prošlosti, zašto ne bi i ovog puta.

Kramarić ili Vlašić?

Javnost zanima i hoće li u prvih 11 Kramarić ili Vlašić?

"Kramarića vidim na polušpici ili desno, a na Euru ćemo igrati s jednim napadačem", izjavio je Zlatko Dalić nakon utakmice s Armenijom u utorak navečer. Stoga, očekuje se kako će u vrhu Dalićevog napada za Engleze biti Bruno Petković.

Dalić je na presici naglasio sljedeće:

"Imamo tri sigurne utakmice na Euru, a Engleska će biti jedna posebna utakmica, postava protiv Engleske sigurno će biti drugačija u odnosu na Škotsku i Češku. KramarićVlašić, pa i Pašalić kao i svi ostali koji su ulazili, jako su blizu sastava, ali ovisi to o protivniku, tako ćemo gledati i slagati. Ovdje nema mjesta nezadovoljstvu, nema mjesta nesuglasju. Ja odgovaram za ekipu koju slažem i postavljam dečke unutra", kazao je Zlatko Dalić.