DEJAN LOVREN BEZ DLAKE NA JEZIKU: /

Osporavani Vatreni otkrio kako se kažnjava nakon grešaka i poslao poruku kritičarima

Image
Foto: AFP

'Što drugi misle o meni i mojoj igri? Ne zamaram se time niti malo', kazao je Dejan Lovren.

11.2.2018.
13:34
AFP
VOYO logo

Reprezentativni branič Liverpoola Dejan Lovren kazao je kako mu niti jedna kritika ne pada toliko teško koliko se on sam kažnjava nakon pogrešaka u utakmicama.

SUDAC SVIRAO PENALA ZA SPURSE PA SLAVIO? Pogledajte i zbog čega je najskuplji branič dobio nadimak nizozemski Lovren

Vatreni često zna biti na meti kritika navijača i medija, kao što je bio nakon utakmice između Liverpoola i Tottenhama na Anfieldu 2-2, koja se odigrala proteklog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sam sebi sam najveći kritičar kad griješim u igri'

"Sam sebi sam najveći kritičar kad griješim u igri. Uvijek se kažnjavam na isti način, samo šutim i ni s kime ne razgovaram danima", rekao je Dejan, čije riječi prenosi Tribalfootball.com, pa poslao svojevrsnu poruku onima koji ga često kritiziraju, a to su navijači i engleski mediji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEVIĐENA DRAMA NA ANFIELDU: Lovrenova katastrofalna greška umalo skupo koštala Redse

"Što drugi misle o meni i mojoj igri? Ne zamaram se time niti malo. Bitno mi je samo što trener misli jer me on jedini može kritizirati. Ako ima pozitivne komentare, onda sam siguran da sam jedan od najboljih braniča Premier lige."

Lovren se požalio kako su braniči uvijek najviše kritizirani od strane navijača...

'Ako se dogodi samo jedna pogreška, kritizira se samo obrambena linija'

"Kada uspijete ostati neporaženi u 18 utakmica zaredom, svi će vas hvaliti, ali ako se dogodi samo jedna pogreška, onda se kritizira samo obrambena linija", istaknuo je Lovren koji je 2014. godine iz Southamptona stigao u Liverpool, a danas ga očekuje gostovanje kod bivšeg kluba od 17.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo će biti čudno, u to sam siguran, igrat ću pomiješanih emocija. Doček me ne brine, proveo sam jako lijepo vrijeme u Southamptonu i uvijek ću im biti zahvalan", zaključio je Lovren.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo