Svjetsko prvenstvo u Katru / David Beckham prognozirao favorite Svjetskog prvenstva pa šokirao izborom jedne reprezentacije

Image
Foto: Instagram

Svjetsko prvenstvo u Katru je prvo koje se održava na Bliskom istoku, a odigrat će se između 21. studenog i 18. prosinca

31.3.2022.
10:00
Instagram
VOYO logo

David Beckham, nogometna je ikona, čija pojava i riječi godinama nakon umirovljenja privlače pažnju medija i ljubitelja nogometa. Legendarni Englez je nastupio na čak tri svjetska prvenstva, a dva puta se pojavio i na kontinentalnoj smotri.

Kao i svi nogometni zaljubljenici, Beckham s nestrpljenjem iščekuje ždrijeb koji je na rasporedu 1. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ždrijeb je nešto čemu se uvijek veselite i kao igrač i navijač. Za igrače je uzbudljivo dok upoznajete svoje protivnike i za koga se morate pripremiti. Trenutak je da igrači i navijači shvate kako je World Cup pred vratima i da se atmosfera počinje graditi", rekao je David Beckham u razgovoru za FIFA-u čiji je ambasador i promotor.

Image
težak raspored /

Pogledajte što sve čeka Hrvatsku reprezentaciju do početka Svjetskog prvenstva: Čak četiri utakmice u deset dana

Image
težak raspored /

Pogledajte što sve čeka Hrvatsku reprezentaciju do početka Svjetskog prvenstva: Čak četiri utakmice u deset dana

Vidi pozitivne stvari u Katru

Za razliku od mnogih, Beckham vjeruje da je ideja o Katru kao domaćinu dobra ideja, a to potkrjepljuje činjenicom da će igrači izbjeći duga putovanja kao što je to znao biti slučaj do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je ogromna korist. Najdalje što će reprezentacije morati putovati je 40-45 minuta autobusom. Na Svjetskim prvenstvima na kojima sam igrao trebala su mi dva ili tri dana da se oporavim od igre i putovanja", konstatirao je najpopularniji engleski nogometaš u posljednjih nekoliko desetljeća.

S nestrpljenjem iščekuje - Dansku

Kao i svi, Beckham ima svoje favorite za osvajanje titule. Naravno, vjeruje u uspjeh svoje reprezentacije koja je na dva posljednja velika natjecanja zapela na posljednjoj i pretposljednjoj stanici. U Rusiji ih je srušila Hrvatska u polufinalu, a Italija im je ispred nosa uzela europsku titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja očekivanja od Engleske su uvijek velika. Smatram da je ovo prava prilika za nas. Ulazimo na turnir u dobroj formi. Samo moramo tako nastaviti. Kada razmišljate o svjetskom prvenstvu automatski govorite o Brazilu, Argentini i Francuskoj. Sve su to velike nacije koje su osvojile mnoge turnire. Međutim, jedva čekam vidjeti i Dansku. Mislim da bi oni mogli biti jedno od iznenađenja," zaključio je David Beckham.

Svjetsko prvenstvo u Katru je prvo koje se održava na Bliskom istoku, a odigrat će se između 21. studenog i 18. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo