Obećanje Darija Srne: 'Sigurno ću ga srušiti!'

'Nije da neću napraviti karton ako budem morao. Ako Bale bude išao sam na Pletu, sigurno ću ga srušiti makar dobio i crveni.

15.10.2012.
16:35
VOYO logo

Pozitivna atmosfera vlada u taboru Vatrenih dan uoči susreta s Walesom. Na krilima pobjede protiv Makedonije, a Igor Štimac i njegovi izabranici vjeruju u novi trijumf.

"Spremni smo", kratko je i jasno izbornik sažeo reprezentativnu atmosferu pred kvalifikacijski okršaj s Walesom u Gradskom vrtu te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od prvog sučevog zvižduka preuzet ćemo inicijativu. Kontrolom igre, disciplinom kojom ćemo prisiliti protivnika da se isključivo brani, ne dozvoljavanjem njihovih kreativnih akcija ćemo što prije doći do rezultata koji nam osigurava tri boda", ističe Štimac.

Kapetan Darijo Srnau utakmicu ulazi sa žutim kartonom, što znači da mora biti oprezniji kako ne bi propustio sljedeću utakmicu. No, time se previše ne opterećuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije da ga neću napraviti ako budem morao. Ako Bale bude išao sam na Pletu sigurno ću ga srušiti makar dobio i crveni. Ja nisam igrač bez kojeg Hrvatska ne može, isto kao i svi u reprezentaciji. Trudit ću se da ga ne dobijem, ali to ovisi o ekipi", rekao je Srna.

U sastavu, tvrdi Štimac, neće doći do većih korekcija u odnosu na Makedoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo ići u velike promjene, bez obzira na probleme s kartonima. Mislim da ću se držati one da se pobjednički sastav ne mijenja i tako ćemo gurati dalje", kaže Štimac.

Jedino je sigurno da neće igrati Vukojević, a najvjerojatnije će ga zamijeniti Badelj. Što se tiče glavne velške uzdanice Garetha Balea, strategija je poznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo ćemo pokušati spriječiti distribuciju lopte prema njemu, a ako on uspije primiti loptu, onda ćemo se postaviti zonski u odnosu na njegovu poziciju", otrkio je Štimac.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo