DALIĆEV ADUT ODUŠEVIO ČITAV OTOK: / Njegove ovosezonske brojke govore sve

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Borna Barišić zabio i asistirao za gol

29.11.2020.
20:35
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Borna Barišić u nedjelju je imao sjajnu večer sa svojim Glasgow Rangersom. Naime, nogometaši Rangersa izborili su plasman u četvrtfinale škotskog Liga kupa nakon što su na gostovanju pobijedili Falkirk s 4:0 uz pogodak i asistenciju bivšeg kapetana Osijeka, Dalićevog standardnog lijevog beka.

Dobre brojke

Sad je na tri postignuta gola uz deset asistencija, u više od 1679 skupljenih minuta do sad u ovoj sezoni, odnosno 22 nastupa za Rangers u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Rangers' Borna Barisic (left) celebrates with James Tavernier after scoring his side's third goal of the game from a free-kick during the Scottish Premier League match at Fir Park, Falkirk.,Image: 572228969, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no

Inače, gosti su poveli u 6. minuti golom Jermaina Defoea, na 2:0 je povisio Calvin Ughelumba u 30. minuti, a u 41. minuti se među strijelce upisao i Barišić sjajnim golom iz slobodnog udarca.

Katić izvan stroja

U drugom dijelu Rangers je zabio još jedan pogodak, u 51. minuti Barišić je asistirao Jamesu Tavernieru za konačnih 4:0. Barišić je igrao do 55. minute, dok je Nikola Katić izvan stroja Rangersa zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi škotski velikan Celtic kod kuće je izgubio od Ross Countyja sa 0:2, a golove su zabili Ross Stewart (39-11m) i Alex Iacovitti (84).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo