DALIĆ OBJAVIO LOŠU VIJEST UOČI UTAKMICE ODLUKE: / Rakitić otpao za Engleze; izbornik se obratio naciji

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Loše vijesti za Hrvatsku uoči utakmice odluke

16.11.2018.
16:35
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić potvrdio je ono čega smo se svi, nekako, pribojavali. Ivan Rakitić, jedan od junaka sinoćnje veličanstvene probjede, neće zaigrati u nedjelju na Wembleyju protiv Engleske, u posljednjoj utakmici u grupi u kojoj Vatrene pobjeda vodi na Final Four Lige nacija, javlja portal Gol.dnevnik.hr.

DALIĆ JE S OVA DVA POTEZA POKAZAO SVU SVOJU GENIJALNOST: ‘Time je apsolutno dokazao trenersku klasu, on ih je sve posložio’

RAKITIĆ OTVORIO DUŠU ZA PRESTIŽNI GUARDIAN: ‘Ne spominjite mi VAR u finalu Mundijala, sanjao sam ga tisuću puta!’

"Rakitić, nažalost, nije spreman za utakmicu i otići će u Barcelonu jer ima ozljedu. Kako nama trebaju spremni i zdravi igrači, on to nije za ovu utakmicu. Vidjet ćemo tko će ga zamijeniti, uvijek imamo solucija. Nećemo kukati za onim koga nema", kazao je izbornik VatrenihZlatko Dalić u petak u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice odluke u nedjelju na Wembleyju

Hrvatska protiv Engleske igra odlučujući susret na Wembleyju u nedjelju od 15 sati. Reprezentacija je danas otputovala u London, a u zračnoj Franjo Tuđman medijima je Zlatko Dalić otkrio posljednje informacije i podijelio dojmove s medijima...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

VATRENI ZAPALILI NACIJU: I dan nakon veličanstvene noći osjećamo i živimo 'rusku bajku'

Image

VATRENI ZAPALILI NACIJU: I dan nakon veličanstvene noći osjećamo i živimo 'rusku bajku'

"Tri boda, puni Maksimir i ono što je najslađe, tri boda na kraju. A ono što je najvažnije, a nadam se da smo osigurali, je to da smo sigurni nositelji u ždrijebu'', rekao je u uvodu izbornik Dalić te otkrio kakvo je stanje s Rakitićem:

'Neću komentirati Lovrena'

Izbornik je bio upitan od strane novinara o situaciji vezanu za Lovrena i Ramosa, njihove trzavice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Neću komentirati Lovrena. Mogu reći sa svoje strane, Luis Enrique mi je prišao i čestitao mi je, kao što sam ja i njemu nakon 6:0 u španjolskoj. To je normalno. Ako netko nije došao pozdraviti i čestitati, to je njihov problem".

Tin Jedvaj bio je junak utakmice s dva gola, bacio je 32.500 navijača na Maksimiru u trans i sudačkoj nadoknadi srušio Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Jedvaj je dobro odigrao na lijevom beku i neću ga sada dirati, ali trebamo na toj poziciji ljevaka koji su ozlijeđeni. Ima ih, naći ćemo rješenje. Osim Rakitića svi ostali su spremni. Kako god da završi u nedjelju, mi moramo biti ponosni'', zaključio je Dalić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo