OGLASIO SE IZBORNIK / Dalić objasnio zašto nije pozvao Rebića u reprezentaciju, poslao mu je i znakovitu poruku

Image
Foto: Profimedia

Rebić je trenutno opet u top-formi. Talijanski mediji o njemu pišu kao o jednom od najboljih igrača Serie A

20.9.2021.
20:20
Profimedia
VOYO logo

Izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, pozvao je 24 igrača, uz šest pretpoziva, za kvalifikacijske utakmice protiv Cipra i Slovačke u listopadu. Reprezentacija će se okupiti 4. listopada u Zagrebu gdje će trenirati do 7. listopada i odlaska u Larnacu, a u Osijek putuje odmah nakon utakmice s Ciprom.

Na Dalićevu novom popisu ima podosta promjena u odnosu na onaj prošli iz rujna, a svakako je najveća vijest da će se momčadi priključiti kapetan Luka Modrić koji je prošlu akciju propustio zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
(NE)ZAMIJEĆEN /

Jeste li primijetili koga Dalić nije pozvao? Izostanak jednog konstantnog Vatrenog prošao je ispod radara

Image
(NE)ZAMIJEĆEN /

Jeste li primijetili koga Dalić nije pozvao? Izostanak jednog konstantnog Vatrenog prošao je ispod radara

Na popisu nema Ante Rebića, koji se javno sukobio s izbornikom nakon Europskog prvenstva i otad nije ni dobio poziv među Vatrene. Rebić je formom koju je pokazao u posljednje tri utakmice sasvim sigurno stavio pritisak na izbornika Zlatka Dalića, koji ga nije pozvao na posljednje reprezentativno okupljanje.

Izbornik Dalić oglasio se i objasnio svoj izbor reprezentativaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja i moj stožer stojimo iza izbora igrača i ovog popisa. Vjerujem tim igračima da mogu napraviti rezultat i odgovoriti svim zahtjevima. Ponavljam još jednom, na popis vode dobre igre i dobro ponašanje koje je u skladu s reprezentacijom", rekao je Dalić u razgovoru za RTL.

Ante out

Rebić je trenutno opet u top-formi. Talijanski mediji o njemu pišu kao o jednom od najboljih igrača Serie A i ponajboljem igraču Milana, ali Rebića na popisu, čak niti onom širem, nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić ima podosta problema u napadu i u potrazi je za golgeterom, Rebić je ove sezone u četiri utakmice za Milan upisao dva gola i dvije asistencije i uz Matea Kovačića, koji je također u vrhunskoj formi, sigurno je trenutno jedan od najboljih hrvatskih igrača.

Dalić na ofenzivnim pozicijama još ima Andreja Kramarića, Marka Livaju, Ivana Perišića, Mislava Oršića i vratio je u A selekciju Josipa Brekala. Brekalo je odigrao tek jednu utakmicu za svoj novi klub, Torino, u kojoj je upisao asistenciju, a Daliću je to valjda bilo dovoljno da ga vrati među odabrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo