DALIĆ OBJASNIO ŠTO SE DOGAĐA S KRAMARIĆEM: / 'Razgovarao sam s njim i kazao mi je da nije spreman, da je na 'pola snage''

Image
Foto: AFP, UWE ANSPACH

Čudno je to bilo za vidjeti - dok HNS tvrdi da je ozlijeđen, Kramarić zabija za Hoffenheim

1.9.2018.
18:08
AFP, UWE ANSPACH
VOYO logo

Napadač Hoffenheima i hrvatske nogometne reprezentacije Andrej Kramarić postigao je u subotu pogodak za klub u bundesligaškom ogledu između svoje momčadi i Freiburga. Završilo je 3-1 za trećeplasiranu momčad njemačkog prvenstva u prošloj sezoni s time da je hrvatski reprezentativac zabio za potvrdu pobjede u samoj završnici susreta. U igru je ušao u 44. minuti.

Što je istina

Sve je ovo prilično začudilo mnoge ako se zna da je Hrvatski nogometni savez ustvrdio (a tvrdi to još uvijek na svojim web-stranicama) da je Kramarić ozlijeđen i da je to razlog zbog kojeg se neće odazvati izborniku Zlatku Daliću za predstojeće ispite reprezentacije (Portugal, Španjolska).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Izbornik Zlatko Dalić bio je u kontaktu s Rebićem i Kramarićem, kao i liječnička služba hrvatske reprezentacije s liječnicima Eintrachta odnosno Hoffenheima. Trenutno stanje njihovih ozljeda je takvo da neće moći konkurirati za prijateljsku utakmicu protiv Portugala (6. rujna) i utakmicu Lige nacija protiv Španjolske (11. rujna) te se stoga neće priključiti reprezentaciji na okupljanju idućega ponedjeljka u portugalskom Faru', navodi se u službenom priopćenju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Dalić objasnio

Pomalo neugodni trenutak za Sportske novosti razjasnio je sam izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HNS TVRDI DA JE KRAMARIĆ OZLIJEĐEN, A ON – ZABIJA U BUNDESLIGI: /

Vatreni as zbog ozljede otkazuje Daliću, a trpa golove u Njemačkoj

Image
HNS TVRDI DA JE KRAMARIĆ OZLIJEĐEN, A ON – ZABIJA U BUNDESLIGI: /

Vatreni as zbog ozljede otkazuje Daliću, a trpa golove u Njemačkoj

"Razgovarao sam s Kramarićem i kazao mi je da nije spreman, da je na 'pola snage', da treba proći određene pripreme, da mora odraditi još treninga. Da, rekao mi je da će biti na klupi protiv Freiburga, jer kluba nema dovoljno igrala u rosteru, te da će možda ući u igru ako se ukaže potreba."

"Kramarić nije spreman sto posto, trebaju mu treninzi s klubom, jer nije to isto kao onda kad si s reprezentacijom. Trebaju mu drukčiji treninzi da se posve spremi, tako da smo obojica zaključili da je bolje da ostane s klubom", tvrdi Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo