DALIĆ NAKON NEPROSPAVANE NOĆI I DEBAKLA U ELCHEU: / 'Teško mi je, ali ne slažem se s navijačima - borili smo se!'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXELL

Hrvatska je protiv Španjolske doživjela najteži poraz u povijesti

13.9.2018.
18:07
Igor Kralj/PIXELL
VOYO logo

Hrvatska je u prvoj utakmici svoje skupine u Ligi nacija doživjela povijesni debakl – primila je šest komada od Španjolske i time je Zlatko Dalić, nakon što je na Svjetskom prvenstvu postao najuspješniji hrvatski izbornik, upisao i prvi negativni jubilej – riječ je o najtežem porazu Vatrenih u povijesti.

'Nisam uopće spavao'

"Nisam uopće spavao, nisam mogao. Teško mi je sad, ovo je poraz koji baš boli. Znam što je pred nama, mnogo posla, treba nam sedam mjeseci rada. Znao sam što sam govorio, nisam pričao napamet. Ali nema opravdanja, čestitke Španjolcima, razbili su nas – rekao je Dalić za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smijemo pasti, nije ovo tragedija, vratit ćemo se, dignut ćemo se, bit ćemo pravi. Doći će nam i neki igrači koji su izostali, pa i neki drugi, tako da ćemo i s te strane biti bolji", rekao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih se baš do kraja složio s navijačima, nije da se nismo borili. Ali, nismo bili energetski pravi, nismo bili napaljeni kao Španjolci, pogodile su se još neke loše stvari i ispalo je kako je ispalo. Iz prva tri udarca primili smo tri gola, teško je bilo igračima motivirati se sto posto nakon toga", komenirao je kritike da se igrači nisu trudili.

'Neću nikome suditi po ovoj utakmici'

"Neću nikome suditi po ovoj utakmici. Što ste kazali igračima nakon utakmice u svlačionici? – Nema mnogo priče, oni su svega svjesni. Najgore je analizirati nakon utakmice dok su glave vruće. Čut ćemo se za nekoliko dana kada analiziram utakmicu. Znaju što su napravili u ovom susretu, nema potrebe dizati bio kakve negativne tenzije ili govoriti loše stvari. Neću to, nije moj stil. Neću nikoga prozivati ni kažnjavati ikoga", dodao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako počinju sumnje u ekipu koja je viceprvak svijeta, onda – svaka nam čast. Ali, neće se to dogoditi, mi smo i dalje svjetski doprvaci, i dalje možemo nastaviti pobjeđivati kao prije. Samo nam treba vremena da posložimo neke nove stvari – zaključio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo