uvjeren u pozitivan rezultat /

Dalić jedva čeka Španjolsku: 'Odlično smo raspoloženi, očekujem pun Maksimir i tri boda!'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Reprezentativci će se danas poslijepodne okupiti u Zagrebu, a izbornik Dalić uoči okupljanja je održao novinsku konferenciju

12.11.2018.
10:37
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom je posljednje okupljanje u 2018. godini. 

Vatrene očekuju još dva susreta u Ligi nacija - u četvrtak na Maksimir stiže Španjolska, a tri dana kasnije Hrvatska će se na Wembleyu suprotstaviti Englezima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentativci će se danas poslijepodne okupiti u Zagrebu, a izbornik Dalić uoči okupljanja je održao novinsku konferenciju. 

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija se okupila uoči susreta sa Španjolskom i Engleskom

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija se okupila uoči susreta sa Španjolskom i Engleskom

"Čekaju nas dvije teške i atraktivne utakmice. Mene posebice veseli ova prva sa Španjolcima, jer je to prva službena nakon SP-a na našem terenu. Očekujem puni Maksimir, zajedništvo, naravno i pobjede te tri boda koja će nas održati među nositeljima na ždrijebu za Euru. Danas se skupljamo, imamo nekih sitnih problema s ozljedama", priznao je Dalić na početku presice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je prokomentirao i nagradu za najboljeg trenera Europe, koja mu je dodijeljena ovaj tjedan. 

"To je jako lijepa nagrada, ali to nije samo meni nagrada nego i hrvatskom nogometu. To je rezultat reprezentacije u Rusiju. Laskavo i lijepo, ali tako treba nastaviti", kaže Dalić. 

Izbornik je prokomentirao i 'sporo paljenje' kapetana Luke Modrića u novoj sezoni. 

"Jučer je Luka namjestio gol. I on je svjestan da su oscilacije normalne, podigao je formu, znam da će biti pravi i da će biti vođa naše momčadi. Sigurno da Luka ima posljedica nakon SP-a, da nije lako biti u formi da je uvijek najbolji. Real kada izgubi utakmicu uvijek traži izliku u strancima, krivi su Luka ili Kroos. Luka je najbolji na svijetu", zaključio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč teškom porazu u prvom susretu, Dalić je optimističan uoči dvoboja s Furijom na Wembleyju

"Mislim da smo u puno boljem raspoloženju i formi nego u onoj prvoj utakmici. Španjolci su izgubili od Engleske, ne odlučuju sami o sebi, a mi odlučujemo sami o sebi, trebamo dvije pobjede. Mislim da je gro igrača u formi, jako me veseli utakmica!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo