CVITANOVIĆEVA USPJEŠNA PREMIJERA: / 'Samo nas jedna stvar može održati. Svjesni smo toga'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U utakmici 1. kola Prve HNL nogometaši Dinama su u subotu na domaćem terenu pobijedili Istru 1961 sa 2-0.

15.7.2017.
21:53
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Poslije utakmice komentar je dao trener Dinama Mario Cvitanović, kojem je ovo bio debi na klupi.

Image
MODRI IMPRESIVNO OTVORILI NOVU SEZONU: /

Dinamo razbio Istru, pogledajte majstorije Benkovića i Mora

Image
MODRI IMPRESIVNO OTVORILI NOVU SEZONU: /

Dinamo razbio Istru, pogledajte majstorije Benkovića i Mora

"Bilo je najbitnije otvoriti prvenstvo pobjedom i ući u jedan novi period gdje nas očekuje puno utakmica. Ovaj je susret bio ukomponiran nekako kao pripremna utakmica. Pohvalit ću Istru i njihovu prezentaciju večeras. Moj kolega i prijatelj Darko to je dobro posložio, ima zanimljivu ekipu i brze motoričke igrače koji znaju što hoće", rekao je trener Dinama, prenosi službena klupska stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne treba baciti u vjetar 20 udaraca po golu i sedam u okvir. Naravno, imamo prostora za napredak i stvari koje moramo popraviti ako želimo biti na nivou kakvom želimo. Pričao sam s igračima, rekao koliko je bitno da si ne stvaramo sami probleme. Malo smo se previše potrošili u odnosu na to što sam tražio i očekivao. Moramo biti zadovoljni, idemo dalje. Tu je entuzijazam i spremni smo na rad. Jedino nas to može održati, a igrači su svjesni toga. Svjesni smo da moramo dosta raditi da budemo na nivou kakvom mi želimo", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je velik klub i očekuje se puno toga, mi ćemo dati sve od sebe da budemo najbolji ", rekao je Cvitanvić pa se osvrnuo na Ćorića koji je igru napustio zbog ozljede.

"Ćorić je osjetio zadnju ložu. Vidjet ćemo što kažu doktori. Svaki igrač je važan i najvažnije je, zbog velikog broja utakmica, da su igrači zdravi. Lecjaks se tražio malo u početku, kasnije je bilo bolje. Istra je dobra na bokovima i brzo su izlazili. Ovo mu je prva službena utakmica, treba nam vremena da se svi pohvataju sa suigračima. Zadovoljan sam, vidi se da zna što treba raditi. Očekujem od njega i od svih da još rastu iz utakmice u utakmicu", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj se osvrnuo na golove Mora i Benkovića.

"Izrazito sam sretan što su Moro i Benković dali golove jer su to momci koji žive za Dinamo i nogomet. Benković je duže izbivao s terena, jako sam sretan zbog njega. Malo smo radili prekide jučer i upravo se tako dogodio gol, sretan sam zbog toga. Poznajem Benkovića jako dobro iz juniora, radio sam s njim i znam koliki je kapacitet. On je dragulj ovog kluba. Ne samo kluba nego hrvatskog nogometa, a sigurno će izgledati još bolje. Pozitivan je dečko i karakter. Nije top sad nakon šest mjeseci, ali znam što može. Isto tako, znam što svi drugi mogu, na svima njima je da žive Dinamo", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo