ČUDESNI KRAMARIĆ UŠAO U POVIJEST: / Golom protiv Cityja stao u istu rečenicu sa Messijem i Ronaldom!

Image
Foto: AFP

Andrej Kramarić nalazi se u sjajnoj formi i zabija pogotke kao na traci

13.12.2018.
17:44
AFP
VOYO logo

Andrej Kramarić nalazi se vjerojatno i u najboljoj formi svoje dosadašnje karijere. Napadač Hoffenheima u sezonu je krenuo nakon sjajnih partija u hrvatskom dresu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali nije tu stao.

Hrvatski reprezentativac sinoć je postigao pogodak Manchester Cityju, u porazu svog kluba od 2-1. Bio je to njegov deveti uzastopni pogodak u devet posljednjih utakmica kroz sva natjecanja. Niz je započet 7. studenog kada je zabio Lyonu. Nakon toga – Kramarić je zabijao redom Augsburgu, Španjolskoj, Engleskoj, Herthi, Šahtaru, Schalkeu, Wolfsburgu i, sinoć, Cityju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj pogodak Kramarića upisuje u povijest, budući da je sada postao jedan od samo trojice igrača u europskim top ligama kome je to uspjelo. Bok uz Kramarića stoje i dvojica velikana modernog nogometa – Leo Messi i Cristiano Ronaldo.

Messi, ukoliko ste sumljali, i ovdje prednjaći u odnosu na sve. Naime, Argentincu je to uspjelo čak dvaput – 2012. i 2010. Ronaldo je pak zabio pogodak u deset uzastopnih utakmica između veljače i travnja 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo