Premier liga / Crveni vragovi se prošetali Craven Cottageom, Solskjaer nastavio fantstičan niz bez poraza

Image
Foto: AP images

Pod novim trenerom Ole Gunnarom Solskjaerom još uvijek nisu izgubili utakmicu, a imaju samo jedan remi

9.2.2019.
16:10
AP images
VOYO logo

Manchester United nastavio je s odličnim igrama u engleskom Premiershipu. u subotu su u ranijem terminu pobijedili u gostima Fulham s uvjerljivih 3:0 na Craven Cottageu.

Crveni vragovi već su od samog starta agresivno krenuli po bodove koje su morali uzeti protiv pretposljednje momčadi Premier lige. Paul Pogba doveo je u vodstvo United u 14. minuti kad je iz teškog kuta, umjesto da pokuša pronaći nekoga u sredini, lijevom nogom zabio loptu pod gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je na semaforu pisali 0:2. Anthony Martial našao se u ulozi strijelca u 23. minuti. Uzeo je loptu na centru nakon propalog napada Fulhama i sjurio se prema vratima Rica da bi sam i završio akciju za 0:2.

U drugom poluvremenu se opet u strijelce upisao Paul Pogba. S bijele točke pogodio je još jednom mrežu Fulhama za konačnih 0:3. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United sad je na četvrtom mjestu Premiershipa. Ovom pobjedom preskočili su Chelsea koji ima utakmicu manje. Pod novim trenerom Ole Gunnarom Solskjaerom još uvijek nisu izgubili utakmicu, a imaju samo jedan remi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo